Merhabalar, yapacağım hexacopter için Pixhawk Orange Cube kartını düşünüyorum. Bildiğiniz gibi bu kartın içerisinden "Power Brick Mini" adlı güç modülü çıkıyor. Bu modülün teknik özelliklerinde şöyle bir kısım var:
Benim hexacopterimde "6S 6000 mAh 40C"lik bir batarya olacak. Bataryanın anlık verebildiği akım "6 x 40"dan "240A" yapıyor. Ama bu güç modülünün algılayabildiği sürekli akım sadece 30A. Benim bu durumda ne yapmam gerekiyor? Ben bataryamı bu güç modülü ile kullanabilir miyim? Multikopterimin o anki kullandığı akımı ve voltajı görebilir miyim?
Yani kısaca şunu sormak istiyorum, bataryamı bu güç modülü ile kullanabilir miyim? Eğer kullanamıyorsam ek olarak ne yapmam gerekir?
TEKNİK ÖZELLİKLER
Maksimum giriş gerilimi: 8S
Maksimum sürekli akım algılama: 30A
Maksimum patlama akımı: 100A
Benim hexacopterimde "6S 6000 mAh 40C"lik bir batarya olacak. Bataryanın anlık verebildiği akım "6 x 40"dan "240A" yapıyor. Ama bu güç modülünün algılayabildiği sürekli akım sadece 30A. Benim bu durumda ne yapmam gerekiyor? Ben bataryamı bu güç modülü ile kullanabilir miyim? Multikopterimin o anki kullandığı akımı ve voltajı görebilir miyim?
Yani kısaca şunu sormak istiyorum, bataryamı bu güç modülü ile kullanabilir miyim? Eğer kullanamıyorsam ek olarak ne yapmam gerekir?
- Kontrol Kartınız
- Pixhawk Orange Cube
- Model Sınıfı
- Hexacopter
- Motor, Pervane ve ESC
- Yok
- Kumanda Alıcı ve Verici
- Yok
- Extra Ekipman
- Power Brick Mini