Pilot-tr takim pilotu olan arkadasimiza tebrikler

SafakB

Çalışkan Uye
Arkadaslar biraz once trex 700 u icin anlasma yaptigim Deniz SERT in pilot tr ye Takim pilotu olarak atandigini duydum adina cok sevindim deniz tebrikler yolun acik olsun pesindeyim.

Rc kolik :)

VAY KARDEŞİM HELAL OLSUN ÇOK SEVİNDİM. YÜRÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ.

Hayırlı olsun Deniz. :bravo:

Şafak, seninde 700 hayırlı olsun, keyifle uçur.

Vah Deniz'ime bak :bravo: Bravo kardesim, yolun acik olsun :thumbup:

Test pilotu olarak uzerindeki yeni misyonu en iyi sekilde tasiyacagina ve bu ise yeni baslayanlara en iyi sekilde ornek olacagina eminiz. Yolun acik olsun %p

Bu arada Safak yeni modelin de hayirli olsun diyelim. Kirimsiz guzel gunlerde bol keyifli ucuslar :halay:

Vaaay ...Deniz'ime bak sen :D...Demek kadrolu pilot olmuş , helal olsun... :bravo:
Eeeee , boşuna mı dedik , 2 metrekare alanda 450 ile hover yapan adam , ya hastanelik olur ya da deneme pilotu diye..... :halay:
Bu arada Şafak kardeşim , yeni modelin hayırlı olsun......... :RCKolik:

Ynt: Pilot-tr takim pilotu olan arkadasimiza tebrikler

Herkeze tesekkurler bakalim bende ilerde isallah test pilotu falan olurum isallah :) cok 'sert' kullanmasakta ilerde kullancaz :)

safak bozdag' Alıntı:
Herkeze tesekkurler bakalim bende ilerde isallah test pilotu falan olurum isallah :) cok 'sert' kullanmasakta ilerde kullancaz :)

Deniz" Sert" dikkatini çekerim.

Şafak sana yeni modelin hayırlı olsun, Deniz'e de yüklendiği yeni misyonu :RCKolik:

Deniz tebrikler. :bravo:

Şafak model hayırlı uğurlu olsun. :RCKolik:

Herkeze tekrar tekrar tesekkurler bu sefer sansimin gulecegini dusunuylrum asiri sanssiz birisi olarak :) ilk ucusunu trabzonda yapacak isallah guzel bir bulusma olacagindan eminim :)

hayırlı olsun şafak,çok hızlısın...
Denize de tebrikler,hakediyor...

bu haber güzel, çok eleştiri almıştı zamanında yaramazlıklarından dolayı, :lollol: ama şimdi helilerin hakkını verdiğini gösterdi herkese ;D

Fatihsultanmehmed' Alıntı:
bu haber güzel, çok eleştiri almıştı zamanında yaramazlıklarından dolayı, :lollol: ama şimdi helilerin hakkını verdiğini gösterdi herkese ;D
Valla o şekilde uçmaya devam ederse Mehmet, test pilotu mest pilotu demez yine en ağır şekilde eleştiririz :lollol: :lol: ki ben Deniz kardeşimin zaten uzun süredir bu şekilde uçmadığını biliyorum, özellikle Yozgat'taki 3. ödülünü aldıktan sonra :thumbup:

safak bozdag' Alıntı:
Arkadaslar biraz once trex 700 u icin anlasma yaptigim Deniz SERT in pilot tr ye Takim pilotu olarak atandigini duydum adina cok sevindim deniz tebrikler yolun acik olsun pesindeyim.

Rc kolik :)
Safakcım cok tesekkur ederim inşallah sende istedğin yerlere gelirsin :) Modelin hayırlı olsun tekraradan.

ERHAN YILMAZ' Alıntı:
VAY KARDEŞİM HELAL OLSUN ÇOK SEVİNDİM. YÜRÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ.
Teşekkürler abicim bakalım ilerleme devam ediyor :)

Tevfik Sıkılı' Alıntı:
Hayırlı olsun Deniz. :bravo:
Teşekkürler abicim çok sagol :)

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Vah Deniz'ime bak :bravo: Bravo kardesim, yolun acik olsun :thumbup:

Test pilotu olarak uzerindeki yeni misyonu en iyi sekilde tasiyacagina ve bu ise yeni baslayanlara en iyi sekilde ornek olacagina eminiz. Yolun acik olsun %p
Cok teşekkür ederim Mehmet abi sizlere laik olmaya çalışıyoruz :)

Bu arada Safak yeni modelin de hayirli olsun diyelim. Kirimsiz guzel gunlerde bol keyifli ucuslar :halay:
Kimse demiyor ki 700 ne nerden cıktı :D

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Vaaay ...Deniz'ime bak sen :D...Demek kadrolu pilot olmuş , helal olsun... :bravo:
Eeeee , boşuna mı dedik , 2 metrekare alanda 450 ile hover yapan adam , ya hastanelik olur ya da deneme pilotu diye..... :halay:
Aynen abi senin dediğin gibi oldu cok sagol :) ben 550 de ucurdum gerçi :D

Celalettin Yazkan' Alıntı:
Deniz'e yüklendiği yeni misyonu hayırlı olsun :RCKolik:
Çok sagol kaptan senin emeğin büyük :)

Türker Akgün' Alıntı:
Çok teşekkürler abi :)

safak bozdag' Alıntı:
Herkeze tekrar tekrar tesekkurler bu sefer sansimin gulecegini dusunuylrum asiri sanssiz birisi olarak :) ilk ucusunu trabzonda yapacak isallah guzel bir bulusma olacagindan eminim :)
Model gelince görürsün Şafak ömürlük oldu bu bana dersin :)

murat kurdoğlu' Alıntı:
Denize de tebrikler,hakediyor...
Çok sagol abi tesekkür ederim :)

Fatihsultanmehmed' Alıntı:
Ahaha abi eleştiri iyidir insanı yönlendirir, Çok teşekkür ederim :)

Valla o şekilde uçmaya devam ederse Mehmet, test pilotu mest pilotu demez yine en ağır şekilde eleştiririz :lollol: :lol: ki ben Deniz kardeşimin zaten uzun süredir bu şekilde uçmadığını biliyorum, özellikle Yozgat'taki 3. ödülünü aldıktan sonra :thumbup:
Eleştriye hep açığım :D Tabi artık disiplinli çalışıyorum :)

tasvip etmiyorum, okulu bırakmışsın Deniz, model asla hayatımızın önüne geçmemeli. yazık üzüldüm gerçekten, okadar uğraştın okul için, ağilen maddi manevi sana destek oldu , bunlar boşunamıydı yani :(