Rckolik ailesi , haziran ayında bilindigi üzere yozgat da , Pilot-TR tarafından dunya standartlarında FunFLY yapılıcak , ufak bi hatırlatma olarak dunyaca unlu Tareq ALSAADİ ve ALVİN geliyor , alvin aynı zamanda hem gaui hemde skookum team pilotu ve argelerinde de aktif olarak bulunuyor .. ciddi anlamda cok güzel bir organizasyon olucak , cumartesi akşamı DJ SILA gelicekmiş son aldıgım duyumlara göre gece ve gunduz eglencenin , modelin , muhabbetin dibine vurucaz gibi gözüküyor şimdiden ...
Malum vakit de yaklaşıyor şimididen en azından kimlerin gelicegi konusunda belli bir sayi olur ise ona göre otobus sayısında degişme olucak... otobus ile gelen modelciler yanında modelleri getirebilicek , otobus ücretide gidiş - geliş sadece 50TL ...
Konuyu şimdiden acmamın sebebi , hazirana bişey kalmadı , buyuk gun yaklaşıyor , şimdiden genel hatları ile belli olur ise gelicek modelci ve sayisi planlamalar ona göre daha kolay bir şekilde yapılabilir...
Sizden ricam konu başlıgı altında gelicek kişiler ismini ekler ise , yetkili mercilerde buna göre sayı verip ona göre otobus isteriz ...
konu ile ilgili irtibatlar için forum yöneticilerine veya bana ozel msj ile ulaşabilirsiniz...
ben şimdiden kendi adımı yazıyorum ilk listeye
Servis ile Gelecekler
1- Ediz islam dumankaya
2- Mehmet Kucuksari
3- Turker Akgun
4- Deniz Sert
Kendi imkanlari ile Gelmeye calisacaklar
1- Ogulcan Acar - Ankara
2- Cahit Kaş - Mardın
3- Tevfik sıkılı - Izmir
4- Yunus Emre Şahin - Malazgirt
5- Hakan Ülgenalp- Burdur
Malum vakit de yaklaşıyor şimididen en azından kimlerin gelicegi konusunda belli bir sayi olur ise ona göre otobus sayısında degişme olucak... otobus ile gelen modelciler yanında modelleri getirebilicek , otobus ücretide gidiş - geliş sadece 50TL ...
Konuyu şimdiden acmamın sebebi , hazirana bişey kalmadı , buyuk gun yaklaşıyor , şimdiden genel hatları ile belli olur ise gelicek modelci ve sayisi planlamalar ona göre daha kolay bir şekilde yapılabilir...
Sizden ricam konu başlıgı altında gelicek kişiler ismini ekler ise , yetkili mercilerde buna göre sayı verip ona göre otobus isteriz ...
konu ile ilgili irtibatlar için forum yöneticilerine veya bana ozel msj ile ulaşabilirsiniz...
ben şimdiden kendi adımı yazıyorum ilk listeye
Servis ile Gelecekler
1- Ediz islam dumankaya
2- Mehmet Kucuksari
3- Turker Akgun
4- Deniz Sert
Kendi imkanlari ile Gelmeye calisacaklar
1- Ogulcan Acar - Ankara
2- Cahit Kaş - Mardın
3- Tevfik sıkılı - Izmir
4- Yunus Emre Şahin - Malazgirt
5- Hakan Ülgenalp- Burdur