- Web sitesi
- www.lazersanatevi.com
- İlgi Alanı
- Uçak
Ben de artık Nitro Motorlu uçağa sahibim. Uzun zamandır Letgo da gözüme çarpan bir modeldi. Fiyatta da anlaşınca açıkçası kaçırmak istemedim. Komple set olması sıfırdan toplamaktan iyidir diye düşünerek 2.el aldım. Çok fazla kullanılmamış ama uzun süre depoda kalmış. Haliyle kaplamalar kötü durum da.
şimdi kaplamayı komple söküp tekrardan kaplayacağım. Sanırım uzun bir uğraş olacak benim için. Zira ilk kez kaplama yapacak olmak gözümü korkutuyor. Buradan sökme ve yeniden kaplamayı paylaşmaya çalışacağım.
Eğer becerebilirsem bu renklerde kaplayacağım.
Bu süreçte sizlerin yardımına çok ihtiyacım olacak. Kaplamayı sökme, söktükten sonra yapılacaklar, kaplarken dikkat etmem gerekenler vs. Hepsi için teker teker konu açmak yerine eğer uygun olursa bu başlık altından sormak istiyorum☺
Herkese keyifli forumlar☺
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
şimdi kaplamayı komple söküp tekrardan kaplayacağım. Sanırım uzun bir uğraş olacak benim için. Zira ilk kez kaplama yapacak olmak gözümü korkutuyor. Buradan sökme ve yeniden kaplamayı paylaşmaya çalışacağım.
Eğer becerebilirsem bu renklerde kaplayacağım.
Bu süreçte sizlerin yardımına çok ihtiyacım olacak. Kaplamayı sökme, söktükten sonra yapılacaklar, kaplarken dikkat etmem gerekenler vs. Hepsi için teker teker konu açmak yerine eğer uygun olursa bu başlık altından sormak istiyorum☺
Herkese keyifli forumlar☺
Bu konu aşağıdaki konudan taşınan mesajlarla YÖNETİM tarafından açılmıştır.
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol