Phantom 3 Adv.-Video

D.Baran

Uye
Küçük bir şehir turu.

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Maalesef videoyu yükleyemedim ve link te problemli

Baran bey videoyu yuklemissiniz sadece forumda linki su sekilde verirseniz, mesaj icin de daha guzel gozukur ki Ben sizin linki duzenledim.

Gerek cekim gerekse muzik secimi olarak gayet basarili, guzel bir calisma olmus.Zevkle izledim :halay: Ellerinize saglik :bravo:

Phantom 3 Adv.-Video

Çok güzel bir video olmuş, elinize sağlık, ben de keyifle seyrettim. :) Ayrıca yaşadığınız şehir gerçekten çok güzelmiş. :thumbup:

Phantom 3 Adv.-Video

pallerinize kameranıza kumandanıza sağlık :D
gerçekten süper çekim. şehir de güzelmiş neresi acaba?

Phantom 3 Adv.-Video

Mükemmel olmuş, elinize emeğinize sağlık Baran Bey.

Phantom 3 Adv.-Video

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Baran bey videoyu yuklemissiniz sadece forumda linki su sekilde verirseniz, mesaj icin de daha guzel gozukur ki Ben sizin linki duzenledim.

Gerek cekim gerekse muzik secimi olarak gayet basarili, guzel bir calisma olmus.Zevkle izledim :halay: Ellerinize saglik :bravo:
Mehmet Bey çok tşk ederim,verdiğiniz linke bakacağım hemen.

Phantom 3 Adv.-Video

Izleyen ve beğenilerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.Burası Ravensburg/Almanya

Phantom 3 Adv.-Video

Ellerinize emeğinize sağlık
Kameranızın modelini öğrenebilirmiyim

Phantom 3 Adv.-Video

Çok güzel bir video, paylaşım için teşekkürler Baran Bey. :bravo:

Phantom 3 Adv.-Video

onur turan' Alıntı:
pallerinize kameranıza kumandanıza sağlık :D
gerçekten süper çekim. şehir de güzelmiş neresi acaba?

Almanya da küçük bir kent burası Ravensburg.Tarihi, pekcok Alman kenti gibi çok eskilere dayanır.Görünen kuleler,şu an çoğu kalkmış olan surları birleştirdiği gibi giriş kapıları ayni zamanda.

Phantom 3 Adv.-Video

semih Balkar' Alıntı:
Ellerinize emeğinize sağlık
Kameranızın modelini öğrenebilirmiyim

Merhaba Semih Bey,Özel olarak alıp taktığım bi kamera değil.Phantom 3 ün Advanced modeli için üretilmiş 14 megapixellik ,2.7K çözünürlüğunde,saniyede 30 kare çekebilen bir kamera. da daha ayrıntılı bilgiler bulabilirsiniz.[attachurl=1][attachimg=1]