Phantom 2 Vision

ogulcanacar

Tecrübeli Uye
Bugun biraz canım sıkıldı phantom dışında da heli yoktu yanımda yarım yamalak 3-5 tane resim çektim sizinlede paylaşıyım dedim geneli benim işimle alakalı resimler ama belki sizinde ilginizi çeker araya bitanede kışın çektiğim bi foto attım :)

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Foroğraflar bayağı bir yüksekten çekilmiş ve gayet kaliteli gözüküyor. :bravo: Merak edip fiyatına baktım hemen fiyatı da güzelmiş fantom kardeşin :D

Ynt: Phantom 2 Vision

cem aslan' Alıntı:
Foroğraflar bayağı bir yüksekten çekilmiş ve gayet kaliteli gözüküyor. :bravo: Merak edip fiyatına baktım hemen fiyatı da güzelmiş fantom kardeşin :D
Cokta yuksek degil aslinda ama delik derin oldugu icin oyle gozukuyo :) abi fiyati yuksek ama omurluk alet benim gozumde 1 kere veriyosun bi daha vermiyosun kirildi derdin yok cunku :)

ogulcan acar' Alıntı:
Cokta yuksek degil aslinda ama delik derin oldugu icin oyle gozukuyo :) abi fiyati yuksek ama omurluk alet benim gozumde 1 kere veriyosun bi daha vermiyosun kirildi derdin yok cunku :)

Süper bilgisayarımın yanına bu cihazı da not aldım. 5 sene içinde alırım inşallah :thumbup: Kırılma derdi yok derken hocam çok mu sağlam? Yoksa uçurmasın kolay olduğu için kırım ihtimali düşük olduğu için mi böyle dediniz?

Ynt: Ynt: Phantom 2 Vision

cem aslan' Alıntı:
Süper bilgisayarımın yanına bu cihazı da not aldım. 5 sene içinde alırım inşallah :thumbup: Kırılma derdi yok derken hocam çok mu sağlam? Yoksa uçurmasın kolay olduğu için kırım ihtimali düşük olduğu için mi böyle dediniz?
Herseyi kendi yapiyo dusurebilene helal olsun valla :)

Oğulcan paylaşım için teşekkürler. :bravo:

Şahsen benim ilgimi çekti çok güzel görüntüler bence. :thumbup:

Bu arada sen madende mi çalışıyorsun ?

Türker Akgün' Alıntı:
Oğulcan paylaşım için teşekkürler. :bravo:

Şahsen benim ilgimi çekti çok güzel görüntüler bence. :thumbup:

Bu arada sen madende mi çalışıyorsun ?
Evet abi maden ocagi

Resimlere bakınca, iyi ki canın sıkılmış da bu vesile ile bizlere çok değişik olan bu resimleri bizlerle paylaşmışsın diyorum Ogulcan :laugh: :thumbup: Eline sağlık %p

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Resimlere bakınca, iyi ki canın sıkılmış da bu vesile ile bizlere çok değişik olan bu resimleri bizlerle paylaşmışsın diyorum Ogulcan :laugh: :thumbup: Eline sağlık %p
Abi cok degisik seyler denk geliyo buralarda en son dag gecilerini cekmistim sans eseri ilginizi cekiyosa bundan sonra bu baslikta paylasirim.boyle resimleri

Ogulcan cok basarili :) hep meraketmisimdir oyle yollardan kamyonlarla yavas yavas gidiliyo deilmi saatler suruyordur i ip cikmak :) bakalim bugun yagmur yagmasaydi bende hava cekimi yapcaktin ordu icin . Net te cekmiyo burada avea internete giremiyorum siteyi ozlemisim :((

safak bozdag' Alıntı:
Ogulcan cok basarili :) hep meraketmisimdir oyle yollardan kamyonlarla yavas yavas gidiliyo deilmi saatler suruyordur i ip cikmak :) bakalim bugun yagmur yagmasaydi bende hava cekimi yapcaktin ordu icin . Net te cekmiyo burada avea internete giremiyorum siteyi ozlemisim :((
Gel bi misafir edelim seni burda safak :)

Phantom 2 Vision

merhaba , kendim bir hexacopter yapsam bu cihazın özelliklerini karşılayacak bir hexacopter yapılabilirmi? :rolleyes:

Ahmet Turan YENER' Alıntı:
merhaba , kendim bir hexacopter yapsam bu cihazın özelliklerini karşılayacak bir hexacopter yapılabilirmi? :rolleyes:
Valla paraya kiydiktan sonra yapilamaz diye bisey yok yeter ki isteyin :)

Phantom 2 Vision

3 bin tl yi bulurmu? bulursa bunu alırım ama bir taraftanda kendi yaptığını uçurmak kadar keyifli bir şey yoktur her halde kağıttan uçak bile yaptığın zaman güzel uçuyorsa insanın içi bir hoş oluyor :) :saygilar: