- Web sitesi
- www.facebook.com
- İlgi Alanı
- Heli
Herkese selam ,
Az önce başımdan geçen bir olayı sizinle de paylaşmak istedim , aman dikkat!
Dün gece paypaldan geldiğini zannettiğim maili öylesine okuyup kapattım , mailin içerisinde paypal hesabınıza başkası girdiği için limitlenmiştir diye bir mesaj iliştirmişler. Az önce açtım maili baktım , linkle tıkladım bildiğimiz PAYPAL sayfası açıldı üyeliğimi girdim ve karşıma direk uyarı çıktı , dün gece ingiltereden üyeliğime girilmiş (!) hemen adresimi ve kart bilgilerimi onaylamam gerekiyormuş. Sonra gözüm internet sitesine kaydı , ne göreyim!
Üyeliğimi girdiğim sitenin adresi ;
Böyle sitelere bilgilerinizi verirken lütfen girdiğiniz site isimlerini dikkat edin. Az kalsın 1 tane R harfi yüzünden tüm bilgilerim gidiyordu
Az önce başımdan geçen bir olayı sizinle de paylaşmak istedim , aman dikkat!
Dün gece paypaldan geldiğini zannettiğim maili öylesine okuyup kapattım , mailin içerisinde paypal hesabınıza başkası girdiği için limitlenmiştir diye bir mesaj iliştirmişler. Az önce açtım maili baktım , linkle tıkladım bildiğimiz PAYPAL sayfası açıldı üyeliğimi girdim ve karşıma direk uyarı çıktı , dün gece ingiltereden üyeliğime girilmiş (!) hemen adresimi ve kart bilgilerimi onaylamam gerekiyormuş. Sonra gözüm internet sitesine kaydı , ne göreyim!
Üyeliğimi girdiğim sitenin adresi ;
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
diye bir site , tamamen dolandırıcı sitesi ve benden bilgilerimide istiyor. Ne yalan söyliyeyim çok korktum , ayıptır söylemesi paypalda yüksek limitli kart tanımlıydı hemen iptal ettim ve şifremi değiştirdim. Hala da tırsıyorum bir şey olur mu diye Böyle sitelere bilgilerinizi verirken lütfen girdiğiniz site isimlerini dikkat edin. Az kalsın 1 tane R harfi yüzünden tüm bilgilerim gidiyordu
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol