Para harcamayın para kazanın gençler!

Celalettin Yazkan

RcFanatik
İlgi Alanı
Uçak
http://www.unidestek.net/thy-yetistirilmek-uzere-pilot-alimi/

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gene yaştan kaybettik. :laugh:

Güzel ama ingilicçe :lol:

Kesin mi :islik: Yoksa o kada emek sonrası açıkta kalmayalım abi :laugh: ;D

Her ne kadar bir çoğumuzun gözünün önüne pilot deyince Ray-Ban gözlük :coolxf: , harley davidson motosiklet ve Tom Cruise (Topgun) geliyorsa da :laugh: dünyanın en zor meslekleri arasında ilk 10'da görüldüğünü de unutmamakta fayda var bu mesleğin. :rolleyes:

Yolcu taşımacılığı değil ama savaş uçağı pilotluğunu kesinlikle yaşamak isterdim, nasip değilmiş.

Benim niyetim var ama artık meslek seçimini yaptık. Belki ilerde maddi gücüm el verirse eğitim alınabilir. Birde sanıyorum böyle aracı kuruluşlarda var eğitim verip maaşınızdan belli bir miktar kesinti yaparak sizi iş sahibi yapıyor. Pilot olmak çocukluk hayalim. Ama artık zor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Askerlik ve üniversite eğitimi durumum olmasa kesinlikle başvururdum.Pilot olmak 4 yaşlarından bu yana hayalim.Eğer ilerde nasip olursa başvurup şansımı deneyeceğim.Bu tutkumu şimdilik Modelcilik ve Simülatör pilotluluğu ile sürdürüyorum.Pilot olmayı düşünenler varsa aramızda meslek hayatı eğitim ve ders çalışmayla geçecek, uykusuz ve yorgun uçacaksın, çocuğunuzun ve ailenizin en mutlu gününde siz uçuyor olabilirsiniz.Bu yazdıklarım göz önünde bulundurulmalı bence.Sevgilerimle.

Boyum 1.92 olunca diğer şartlara bakmama lüzum yok :)

Valla düşünülebilir