paperchase

baral76

Çalışkan Uye
İlgi Alanı
Hepsi
arkadaşlar andorid uygulamalardan bu oyunu öneririm sim gibi olmasada :laugh: keyifli vakit geçirirsiniz ...özellikle müzik harika...

paperchase

barış altun' Alıntı:
arkadaşlar andorid uygulamalardan bu oyunu öneririm sim gibi olmasada :laugh: keyifli vakit geçirirsiniz ...özellikle müzik harika...
Baris bey siz yasiyor musunuz, nerelerdesiniz :rolleyes: Yozgat'ta da geliyorum demediniz :embarras:

paperchase

Mehmet bey arada foruma giriyorum ne var yok diye bakıyorum...2 ci çocukdan sonra akşamları sim dahil bişey yapamıyorum işler yoğun eczane de malum yaz ay ı ve elemalar yıllık izinlerini kullanıyorlar bu da benim daha çok çalışmam demek...
ayrıca ev değiştirmeyi düşünüyoruz daha doğrusu eşim düşünüyor haliyle bende düşünmek zorundayım )) ev taşıyacaz...kız 3 ayını doldurdu kolik problemleri bitti sayılır buda
biraz daha uyku demek onun için )) tabi bu fırsatları siteye giriş için kullanacağım :laugh:

paperchase

Neyse Allahtan her sey yolundaymis, onemli olan da bu zaten ;D

paperchase

bu benim cimcime[attachimg=1]

Ekli dosyalar

• nehir.jpg
    nehir.jpg
    67.8 KB · Görülme: 43
paperchase

barış altun' Alıntı:
Maşallah maşallah diyelim, Allah bağışlasin :) Allah sağlıklı uzun ömürler versin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

paperchase

Maşallah , Maşallah, Allah nazarlardan saklasın , ömürlü ve hayırlı evlat olur inşallah Barış Bey...
Evde minik bebek olunca , hobi ile uğraşmak gerçekten zor oluyor , hele yürümeye başlasın , o zaman daha da zorlaşıyor..... :laugh:

paperchase

Allah razı olsun arkadaşlar...

bu arada Yozgat ın neresinde bu yer haritandan baktım anlayamadım tam... Yozgat merkezi baya geçiyormusun...merkezden sonra e kadarlık yol var bilgisi olan var mı?

paperchase

barış altun' Alıntı:
Allah razı olsun arkadaşlar...

bu arada Yozgat ın neresinde bu yer haritandan baktım anlayamadım tam... Yozgat merkezi baya geçiyormusun...merkezden sonra e kadarlık yol var bilgisi olan var mı?
Isterseniz Pilot-Tr Tuncay Bey'e bir alo deyin Barış Bey. En doğru ve net bilgili kendisinden ulaşabilirsiniz ;) Tuncay PARLAK > 506 980 48 97