Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Özgür çok güzel sakin bir uçuş, konusu da çok güzel, ilk defa pamuk hasatının makine ile yapılabildiğini gördüm. Manzaranın güzelliğinin yanı sıra , ışık da güzel denk gelmiş.
Şanlıurfa deyince aklıma Balıklı göl geliyor, kale. Benzer uçusu oralarda da yapar bizlerle paylaşırsan yurdumuzun güzelliklerini herkes görmüş olur. Zira Balıklıgöl çekim için doğal atmosferi zaten sunuyor.
Eline sağlık. Çekimler çok iyi. Yalnız fona güzel bir müzik eklesen belki daha güzel olur.
Bu arada Mardine yakınsın. Uygun bir zamanda gelirsen Dara Antik Kentinde çekim yapabilirsin. Muazzam bir yer bana göre
Başımla gözüm üstüne İbrahim abi Ancak bu görüşme biraz uzayabilir yarın üniversiteye dönüş yolundayım ama bir kaçamak yapıp geldiğim zaman inşallah görüşeceğiz abi çok sevindim viranşehirde bir hobici daha olmasına bende viranşehirliyim