F frkn3d Yeni Uye Katılım 25 Mar 2015 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 Yaş 32 29 Ara 2015 #1 Kampüse Phantom 2 ile gidince biraz çekeyim demiştim, tamamını kapsamada birşey çıktı gibi Bu video linki nasıl ekleniyor anlamadım Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Kampüse Phantom 2 ile gidince biraz çekeyim demiştim, tamamını kapsamada birşey çıktı gibi Bu video linki nasıl ekleniyor anlamadım Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,795 Tepkime puanı 43,713 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 29 Ara 2015 #2 Bu kadar kızma Furdan. Eğer yukarıdaki ARA Menüsüne basıp "Youtube Link" yazsaydın şu konu karşına çıkacaktı Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu arada çekim ve montaj tek kelime ile harika Gerçekten ellerine, emeğine sağlık çok beğendim
Bu kadar kızma Furdan. Eğer yukarıdaki ARA Menüsüne basıp "Youtube Link" yazsaydın şu konu karşına çıkacaktı Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu arada çekim ve montaj tek kelime ile harika Gerçekten ellerine, emeğine sağlık çok beğendim
Türker Akgün Moderator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 13,743 Tepkime puanı 15,366 Yaş 44 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 29 Ara 2015 #3 Osmaniye Korkutata Üniversitesi Eline sağlık Furkan. Çekim, montaj şahane.
Barbarian2 Kıdemli Uye Katılım 24 Ara 2014 Mesajlar 2,085 Tepkime puanı 671 Yaş 54 29 Ara 2015 #4 Osmaniye Korkutata Üniversitesi Elinize sağlık Furkan Bey gayet başarılı olmuş. Paylaşım için teşekkürler.
Osmaniye Korkutata Üniversitesi Elinize sağlık Furkan Bey gayet başarılı olmuş. Paylaşım için teşekkürler.