Öneri

Yeni Uye
Herkese iyi aksamlar :RCKolik: ailesi. Sizlere bir konuda danismak istiyorum. Quadcopter konusunda cok yeniyim vede biraz heycanliyim burdan sizleri takip ederken bir yandan da toplayacagim yada hazir set alarak uygulama yaparak bilgilerimi pekistirmek kendimi gelistirmek istiyorum. Sizlerin bilgi ve tecrubelerinize guvenerek sizden yardim istiyorum size sorum şu olacakti sifirdan 250 sinifi quad mi toplamam daha iyi olur yoksa banggood da buldugum bir set alarak ordan malzemeleri toplamayi ogrenip modifiye etmeyi ogreneyim fln . bunun gibi yani bide bu kumanda Upgraded FlySky FS-TH9X 2.4G 9CH Transmitter With FS-R9B RM002 Mode 2. Abiler arkadaslar kardesler sizce nasil bi yol izlemeliyim ben bu sekil bu hobiye daha kolay adepte olurum die dusundum sizlerin oneriniz nedir bide bu yaptigim kombinasyon dogru tercih mi. Simdiden hepinize tesekkur ederim

Öneri

İlk başlayacagim ciddi bir quad olacagi icin tum acemiligimi bunda cikaricam. Bu liklerini verdiklerim parasal olarak da israf mi onuda ogrenmek isterim vede tavsiyelerinizi. (Bilmemek ayıp degil ögrenmemek ayıp)

Öneri

Burak selamlar. VR007 ve racer250'yi ben aldım. Gözlük bu fiyatıyla gayet iyi bir seçenek, ben gayet memnunum. Gerçi güneşe döndüğünde görüş biraz düşüyor, ama ben 65$, dan almıştım, daha da düşmüş, bence pişman olmaz kimse bu paraya bu gözlükten. Quada gelince, ben hazır olanını almıştım. Genel olarak kötü bir alet değil. Alacaksan da naze olanını almanı öneririm. Ben CC3D'ye cleanflight yükledim, fena değil, ancak elimde hazır Sp F3 varken onu kullanacağım. Gelen video vericisi problemli çıktı, belki benim şanssızlığımdır. Esc ve motorlar ise gayet yeterli. Quad sağlam, yeterince hızlı benim için, uçurmak zaten kolay :) Bence alınır yani. Kolay gelsin.

Öneri

Paylasiminiz icin tesekkur ederim emre bey beki bu quad di aldigimda bunlari birlestirmek icin almam gereken ekipman var mi lehim setim ve tornavida setim var hali hazirda