- Web sitesi
- www.ercancinar.com
- İlgi Alanı
- Multikopter
Arkadaşlar Selamlar,
RC Kolik sayfasını arama motorlarında Multikopter ve ekipmanları üzerine sörf yaparken, birçok defa karşıma çıktı ve oldukça faydalandığım bir forum olarak, hem çok faydalandım hem de mutlu oldum, genellikle forumlarda üyeliğim bulunmaz ancak burada mutlaka üye olmalıyım bende fikir alışverişinde bulunmalıyım dedim.
Öncelikle forumu ayakta tutan kişilere teşekkür ederim,
Biraz da kendimi tanıtayım,
Ercan ÇINAR
34 yaşındayım, İstanbul'da ikamet ediyorum
özel sektörde satış yöneticisi olarak çalışıyorum. nispeten akademik olarak elektronik altyapım var diyebilirim.
Multikopter'lere karşı, karşı konulamaz bir ilgi duyuyorum.
Oyuncak ayarında syma x5c gibi bir multikopter'den fazlası yok elimde,
Ancak hedefim,
Telemetry ile yer istasyonundan görev tanımlayabileceğim, söz dinleyen bir multikopter yapmak
Arduino konusunda çalışmalara başladım.
Ancak öncelikle, KK2.1 gibi bir uçuş kontrol kartı ile, işin dinamiklerini öğrenip adım adım ilerlemeyi tercih edeceğim.
Selamlar Saygılar....
RC Kolik sayfasını arama motorlarında Multikopter ve ekipmanları üzerine sörf yaparken, birçok defa karşıma çıktı ve oldukça faydalandığım bir forum olarak, hem çok faydalandım hem de mutlu oldum, genellikle forumlarda üyeliğim bulunmaz ancak burada mutlaka üye olmalıyım bende fikir alışverişinde bulunmalıyım dedim.
Öncelikle forumu ayakta tutan kişilere teşekkür ederim,
Biraz da kendimi tanıtayım,
Ercan ÇINAR
34 yaşındayım, İstanbul'da ikamet ediyorum
özel sektörde satış yöneticisi olarak çalışıyorum. nispeten akademik olarak elektronik altyapım var diyebilirim.
Multikopter'lere karşı, karşı konulamaz bir ilgi duyuyorum.
Oyuncak ayarında syma x5c gibi bir multikopter'den fazlası yok elimde,
Ancak hedefim,
Telemetry ile yer istasyonundan görev tanımlayabileceğim, söz dinleyen bir multikopter yapmak
Arduino konusunda çalışmalara başladım.
Ancak öncelikle, KK2.1 gibi bir uçuş kontrol kartı ile, işin dinamiklerini öğrenip adım adım ilerlemeyi tercih edeceğim.
Selamlar Saygılar....