Elimde bir cok bozuk elektronik vardi lehim makinesiyle bit kadar komponentleri cikarayim derken bir cogunu kurtarilamaz hale getirdim uflemeli havya artik adi her ne ise fiyatlarini arastirdim epey pahali geldi , bende 20 tl ye en dandiginden bir lehim havyasi aldim , evde buldugum cakmak gazi kutusunu evdeki bütün cakmaklari doldurup bitirdim sonra resimdeki gibi dremelle uc tarafini ve arka tarafini kestim
Lehim makinesininde fazlalıklarıni kestim
Daha sonra lehim makinesini kutunun icine sunfixle yerlestirdim,
Arka tarafina elimde bulunan 12v kucuk bir fan takip 3d yazicidan oraya gore parca tasarladim ve yazdirdim .
Birde lehim istasyonu yaptim
Elimde bulunan bozuk kartlarda bi kac deneme yaptim sonuc gayet guzel oldu yalniz lehim makinesi 40w almisim biraz daha yuksek watt li kaliteli bir havya kullanilarak daha iyi sonuc alinabilir , isinmasi biraz uzun suruyor .
İlerleyen donemde arac cakmagindan isi kontrollu birsey yapmayi dusunuyorum .
Kisa bir video ekleyim .
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Lehim makinesininde fazlalıklarıni kestim
Daha sonra lehim makinesini kutunun icine sunfixle yerlestirdim,
Arka tarafina elimde bulunan 12v kucuk bir fan takip 3d yazicidan oraya gore parca tasarladim ve yazdirdim .
Birde lehim istasyonu yaptim
Elimde bulunan bozuk kartlarda bi kac deneme yaptim sonuc gayet guzel oldu yalniz lehim makinesi 40w almisim biraz daha yuksek watt li kaliteli bir havya kullanilarak daha iyi sonuc alinabilir , isinmasi biraz uzun suruyor .
İlerleyen donemde arac cakmagindan isi kontrollu birsey yapmayi dusunuyorum .
Kisa bir video ekleyim .
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Son düzenleme: