Nitro Heli Için Manuel Yakıt Pompası Aranıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

efsunkar3356

Kıdemli Uye
Nitro Heli Için Manuel Yakıt Pompası Aranıyor. Sıfır olması ilk tercihimdir. Ama temiz 2. El de alabilirim. Şimdiden teşekkürler.

erhan el becerin varsa arac cam silecegi motoruyla lipo ile çalışan elektrikli pompa yapabilirsin bir fikir daha pratik oluyor

Ynt: Nitro Heli Için Manuel Yakıt Pompası Aranıyor.

Muammer abi çok sağol fikir için. Bakalım işallah o haddine gelmeyiz.

Cam silecegi deyince cagrisim yapti, camsil pompasindan da yapilabilir :) biraz bilek kasi gelistirir :D

[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] neyse arkadaşlar biz orjinal ekipman kullanalım daha iyi olucak. Bi sonraki mesaj daha çarpıcı bir mesaj olucak yoksa.

Muammer beye katılıyorum bende silecek motorunu yazmak için girdim konuya ama yok illa tam manuel olsun kas yapıcam diyosan pratik bir fikrim daha var oda şu el yapımı enjektör pompa kapasite kullanacağın enjektör kapasitesine ve kas gücüne göre değişir microsoft world doyası olarak eski ve yeni formatta iki kopya çizdim ekte yolluyorum.

Ekli dosyalar

• enjektör pompa yeni format.docx
    15.3 KB · Görülme: 6
  • enjektör pompa eski format.doc
    32.5 KB · Görülme: 0

Şimdi fikirler güzel de benim merak ettiğim silecek motoru kaç para, bu orjinal yakıt pompası kaç para :rolleyes: Gerçekten uğraşmaya değer mi yani :rolleyes:

Hehe o kadar çok ıvır zıvıra bir sürü para veriyoruz yakıt pompasından mı kaçacaz . 1.5 iskender yanında diet kola içmeye benziyor muhabbet :lol:

silecek motorunu ikinci elde çılmacılarda vs. ücretsiz bulabilirsiniz, diyelimki bulunmadı arabanız varsa arbanızdan söküp kullanıp işi bittiğinde güvenle yerine takabilirsiniz temizlemeye gerek yoktur nitro bir nevi antifirizli cam suyu vazifesi görecektir ;)

Ya arkadaşlar[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] sağolun da. Abi gerek yok 30 lira türkiyede ki fiyatı. Hadi çıkma pompa belki kullanılabilir, illa ben kullanıcam dersen ama bence çalışan arabanın kini kullanmayın. Zamanla Nitro contaları, plastik Aksamları Eskitiyor. [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]

ERHAN YILMAZ' Alıntı:
Ya arkadaşlar[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] sağolun da. Abi gerek yok 30 lira türkiyede ki fiyatı. Hadi çıkma pompa belki kullanılabilir, illa ben kullanıcam dersen ama bence çalışan arabanın kini kullanmayın. Zamanla Nitro contaları, plastik Aksamları Eskitiyor. [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]

Bu mesajınızda yazan [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] ler ne anlama geliyor?

Aslında bunlar SMILE ikonları ama sadece tapatalk gorunebiliyorlar :-\

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

bizim trabzon gurubundan hayati başkan yeni aldığı trex 600N için yakıt pompası sahada arkadaşlardan kullanıyor fakat başka alanlarda vetrinerden aldığı dev enjektörle aktarım yapıyordu :thumbup: :lollol: :lollol: :lollol: :lol: :lol: :lol: :lol: yanı teknolojide çareler tükenmez geçen haftaki buluşmamızda Çağrı Öztürk kardeşimde gördüm kendi yapmış ama uçak benzinli 35cc 180cm kanat boyu artık deposuda büyüktür belki ondan böyle bir sistem hazırlamış pazar günü büyük buluşma düzenledim 2 şehir trabzon ve rize birleşip güzel bir şölen olacak o ara yakıt pompasının resimlerinide çekerim :thumbup: :saygilar:

Sırf bu yakıt pompası problemi yüzünden nitro model almıyorum. Baksana ne kadar çok teferruatı var :lol:

İlker Sönmez' Alıntı:
Sırf bu yakıt pompası problemi yüzünden nitro model almıyorum. Baksana ne kadar çok teferruatı var :lol:

ya ilker abi yapma şimdi böle daha sana nitro heli alıcaz... :halay: :halay: :halay: :halay: :halay:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...