Çağdaş Yeni Uye Katılım 26 Ara 2024 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Yaş 27 Konum Niğde İlgi Alanı Uçak Dün 15:22 da #1 Selamünaleykim.. Ben Niğde'den Çağdaş hepinize esenlikler dilerim. Adınız / Soyadınız Çağdaş Çaykara Nereden Katılıyorsunuz Niğde İlgilendiğiniz Model Uçak Var ise Modelcilik Tecrübeniz İyi
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,880 Tepkime puanı 43,772 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli Dün 22:59 da #2 S.A @Çağdaş bey, yoksa size @İsmail_Şener mi desem ?? Ne yapmaya çalışıyorsunuz anladım. Güzel bir şekilde modelcilik harici paylaşım yapamıyoruz diye size mesaj yazıyorum. Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Siz ise kaldıp yeni bir üyelik üzerinden yine benzer paylaşımlar yapıyorsunuz ve gerçekten de ayıp ediyorsunuz. Tepkiler: Muhammet Yiğit Kaya ve CANKUT TAŞ
S.A @Çağdaş bey, yoksa size @İsmail_Şener mi desem ?? Ne yapmaya çalışıyorsunuz anladım. Güzel bir şekilde modelcilik harici paylaşım yapamıyoruz diye size mesaj yazıyorum. Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Siz ise kaldıp yeni bir üyelik üzerinden yine benzer paylaşımlar yapıyorsunuz ve gerçekten de ayıp ediyorsunuz.