Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cok istekli ve yogun ilgiyle basladigim hobiye hem istemsiz ve anlasilmaz sekilde artan is yogunlugu hemde bu yogunluk yuzunden uzakta kalmam nedeniyle yavas yavas demir bas ekipmanlarimi elden cikarttim yavas yavas ta modellerimi satiyorum sanmayin ki hobiyi birakiyorum geri donmicem sadece nerdeyse son 6 aydir ugrasamiyorum sanirim 1 seneye yakin da ilgilenemicem hobiyle ama geri donusum muhtesem olacak soylemedi demeyin eskiden hic cikmadan her konuyu takip ettigim bu foruma artik ayda 1 girebilir oldum bu gune kadar ki butun destekleri icin tek tek butun forum uyelerine ve abilerime tesekkur ederim bu yogunlugu atlatip araniza geri dondugum zaman kaldigimiz yerden beni unutmayip araniza tekrar alacaginizi dusunerek hepinize kirimsiz ucuslar diliyorum benim yerimede bol bol ucun
İş ve özel hayat her zaman hobinin 1 tık önünde olmalı diye düşünenlerdenim. Özellikle iş hayatı yoğunlaşınca yapacak pek bir şey kalmıyor, hele ki bir de haftasonları çalışılıyor ise :-\
Neyse Ogulcan, allah nasip ederse bizler buralarda olacağız. Ne zaman şartlar el verirse, seni de yeniden aramızda görmek isteriz. Kendine iyi bak ve en kısa süre içerisinde görüşmek dileğiyle, kolay gelsin
Seni gayet iyi anlıyoruz kardeşim , hemen hemen aynı durumda olan ben oldukça iyi anlıyorum...Allah ömür verdikçe inşallah biz buradayız ve seni de sabırla bekleriz...Allah işlerine kolaylık versin...Hobi bahane , güzel kardeşlerimizi hiç bir zaman unutmadık ve unutmayız da....Yeter ki sağlık ve sıhhat yerinde olsun gerisi nasılsa olur gider....
Kardesim valla üzüldüm desem yeridir ama inan seni çok iyi anlıyorum hem haftasonu hemde is saatleri belli olmayan biri olarak ama donucem dediysen dönersin