Nazilli’den Selamlar

özmen

Yeni Uye
İlgi Alanı
Hepsi
Tüm rckolik ailesine selamlar küçüklerin gözlerinden büyüklerin ellerinden öperim.ben makina imalat işi yapıyorum ama excator e gönül verdik kendime bı excator yaptım ama az kaldı bitmesine

Adınız / Soyadınız
Sefa Özmen
Nereden Katılıyorsunuz
Nazilli
İlgilendiğiniz Model
Hiçbiri
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
Excator
  • Beğen
Tepkiler: Mehmet Kucuksari
Aramıza hoşgeldiniz. Keyifli ve güzel bir forum dileriz :RCKolik:

Kayıt sırasında da belirtildiği üzere forumda nickname- takma ad kullanımı yasaktır. Lütfen forum kuralları gereği en kısa süre içerisinde Profilinizdeki Kullanıcı Ad-Soyadınızı güncelleyiniz :saygilar:

• Beğen
Tepkiler: özmen
Hoşgeldiniz . Yanlış anlamayın lütfen ama excator nedir ? Excavator mü ?
düzelttim otamatik yazıcı öyle yazmış uyardiginiz için teşekkürler

Kayıt sırasında da belirtildiği üzere forumda nickname- takma ad kullanımı yasaktır. Lütfen forum kuralları gereği en kısa süre içerisinde Profilinizdeki Kullanıcı Ad-Soyadınızı güncelleyiniz :saygilar:

duzelttim

hosbulduk Mehmet bey

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Kucuksari
Sefa bey hoşgeldiniz , ayrı bir konu başlığında çalışmalarınızın görsellerini de görmek isteriz. İş makinaları forum konularımızda yoğunluk teşkil etmiyor , daha çok uçan modellerdir forum konularımız , ama bu demek değildir ki iş makinalarına da ilgi duymayalım.
Amatör üstü çalışmalarda oldukça maliyetli ve zor bir hobi olduğunu biliyoruz , çalışmalarınızda başarılar ve keyifli forumlar diliyorum :saygilar:

Sefa bey hoşgeldiniz , ayrı bir konu başlığında çalışmalarınızın görsellerini de görmek isteriz. İş makinaları forum konularımızda yoğunluk teşkil etmiyor , daha çok uçan modellerdir forum konularımız , ama bu demek değildir ki iş makinalarına da ilgi duymayalım.
Amatör üstü çalışmalarda oldukça maliyetli ve zor bir hobi olduğunu biliyoruz , çalışmalarınızda başarılar ve keyifli forumlar diliyorum :saygilar:
hakan bey çok teşekkür ederim yakın zamanda fotoları atmaya baslicam

• Beğen
Tepkiler: Hakan Ülgenalp