Mustafa Koç'un vefatı

Ömer Erkan

RcFanatik
İlgi Alanı
Uçak
İş adamlığının yanısıra, modelciliği ile de tanıdığımız, gerek katıldığı, gerekse ülkemizde de düzenlenmesine önayak olduğu uluslararası yarışmalarda, Türk modelciliğini başarı ile temsil etmiş olan Mustafa Koç'un vefatını üzüntüyle öğrendim. Kendisine rahmet, yakınlarına ve modelcilik camiasına baş sağlığı dilerim!

Mustafa Koç'un vefatı

Allah Rahmet eylesin. herşiyiyle Türkiyeye mal olmuş bir insan. Toprağı bol olsun.

Mustafa Koç'un vefatı

Omer Erkan' Alıntı:
İş adamlığının yanısıra, modelciliği ile de tanıdığımız, gerek katıldığı, gerekse ülkemizde de düzenlenmesine önayak olduğu uluslararası yarışmalarda, Türk modelciliğini başarı ile temsil etmiş olan Mustafa Koç'un vefatını üzüntüyle öğrendim. Kendisine rahmet, yakınlarına ve modelcilik camiasına baş sağlığı dilerim!

Aynen Ömer abi modelciliğe katkısı çok olmuştur İMUK kurucularındandır kendisi.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Mustafa Koç'un vefatı

Allah Rahmet Eylesin. Geride kalanlara sabırlar ihsan eylesin. Başımız sağolsun.

Mustafa Koç'un vefatı

Allah rahmet eylesin. Ama bu yönünü açıkçası bilmiyordum.
İstanbulda Rahmi koç müzesini ilk defa geçen nisanda gezmiştim. Yanımda çocuklar da vardı. O nedenle çok kalamadım ama Hayran kaldım.

Mustafa Koç'un vefatı

Bildigim kadarı ile özellikle Planor modellerine özel bir ilgisi vardı.

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mustafa Koç'un vefatı

Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun , ülkemizin sanayi sektörüne yön veren kaliteli bir işadamı, çok yönlü pozitif ,alçakgönüllü , güzel bir insanı kaybettik....Modelcilik yönünü bilmiyordum ama , Koç Holding grubuna bağlı tüm şirketlerde binlerce çalışanının kursağında lokması var .
Allah ailesine ve sevenlerine sabır versin... :(

Mustafa Koç'un vefatı

Allah rahmet eylesin. Bu yasta ani vefati uzucu gercekten. Yakinlarina sabirlar..

Mustafa Koç'un vefatı

Allah rahmet eylesin :(

Mustafa Koç'un vefatı

Erken bir kayıp. :( Allah rahmet eylesin, sevenlerine sabır versin...

Mustafa Koç'un vefatı

Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet olsun

Adam gibi adamdı.

Her şeyiyle...

Mustafa Koç'un vefatı

Siz onu bide Bursada ki calisanlarina sorun.
Kendi yanina aldiklari turk metal sendikasiyla,sozleemelerde kendileri calip,kendikeri oynuyorlar.
2 sene de bir olana sozlemede en fazla alinan zam %3 veya 4
Enson yaptiklari zam %6 oda sozlesmeyi 3 sene yaptilar. Yani 3 sene zam mam yok.
2018 e kadar tofas ve messe bagli tum fabrikalar kedileri yuzunden ayni parayla calisacak. Bursada ki isci eylemlerinin patlak vermesindeki basrol oyuncularindandir kendisi. Ayrica hakkini arayan bas kaldiran 60 kisiyi isten atmistir Tofas fabrikasindan.
Durum kendise bagli dier fabrikalardada gecerli. Arcelik fabrikasinda 100 lerce isci atilmistir. Sebebide dusuk maaslarina azicik zam icin.
Suna kendise bagli fabrikalarda 7 senelik calisanlar 55 tl gunluk yemiyey ile 3 vardiya gece gunduz calistiriluyor. Dusunun nasil haram yiyiciler.Bende Renaul fabrikasinda calisiyorum ayni durum burdada gecerli.

HTC One M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ali yanlız' Alıntı:
Siz onu bide Bursada ki calisanlarina sorun.
Kendi yanina aldiklari turk metal sendikasiyla,sozleemelerde kendileri calip,kendikeri oynuyorlar.
2 sene de bir olana sozlemede en fazla alinan zam %3 veya 4
Enson yaptiklari zam %6 oda sozlesmeyi 3 sene yaptilar. Yani 3 sene zam mam yok.
2018 e kadar tofas ve messe bagli tum fabrikalar kedileri yuzunden ayni parayla calisacak. Bursada ki isci eylemlerinin patlak vermesindeki basrol oyuncularindandir kendisi. Ayrica hakkini arayan bas kaldiran 60 kisiyi isten atmistir Tofas fabrikasindan.
Durum kendise bagli dier fabrikalardada gecerli. Arcelik fabrikasinda 100 lerce isci atilmistir. Sebebide dusuk maaslarina azicik zam icin.
Suna kendise bagli fabrikalarda 7 senelik calisanlar 55 tl gunluk yemiyey ile 3 vardiya gece gunduz calistiriluyor. Dusunun nasil haram yiyiciler.Bende Renaul fabrikasinda calisiyorum ayni durum burdada gecerli.

HTC One M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sadece koça sabancıya bağlama durumu iş özel sektör olduğu zaman malesef Türkiyede durum bu ondan dolayıda ayaklanamıyoruz yerimizde sayıyoruz, bir işi en ucuza yapmaya çalışırken kaliteden taviz veriyoruz sonrada alman malı diye gözümüz düşüyor, ne çin olabiliyoruz ne almanya.