Multikopter Sorunu

Hüseyinby

Yeni Uye
Daha bir hafta önce aldigim Hobbyzone Faze V2 Mini mini multikopter satın aldım , satıcı ile de muhteşem şekilde sorun yaşamam durumundan bir kaç gün kullanamadım ürünü. Neyse iki gündür kullanıyorum fakat bugün bir şekilde arka sağ bölümü ışık ve motor çalışmamaya başladı (resimde görüldüğü gibi) ben pek anlam veremedim fikri olan bir arkadaş olursa en kısa zamanda bana yardımcı olabilirse sevinirim , şimdiden teşekkür ederim herkese...
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Multikopter Sorunu

:eek:kuyun:

Multikopter Sorunu

Emre Kaman' Alıntı:
:eek:kuyun:

Hemen sonrasında tanışma konumu da açmıştım zaten ilginiz adına teşekkür ederim .

Multikopter Sorunu

Muhtemelen, board da çatlak var, bakır yolları kontrol edin. :)

Multikopter Sorunu

Levent Uygun' Alıntı:
Muhtemelen, board da çatlak var, bakır yolları kontrol edin. :)
desteğiniz adına teşekkür ederim fakat bakır yollar sanırım boardun içine saklanmış ulaşım biraz zor olur kontrol etmek için açıp bozmak istemedim

Multikopter Sorunu

Hüseyin Bayrak' Alıntı:
desteğiniz adına teşekkür ederim fakat bakır yollar sanırım boardun içine saklanmış ulaşım biraz zor olur kontrol etmek için açıp bozmak istemedim

İyi de ne yapmayı düşünüyorsun ? Belli ki devreye akım gelmiyor. :)

Multikopter Sorunu

Levent Uygun' Alıntı:
İyi de ne yapmayı düşünüyorsun ? :)

Şu an için biraz kastırdım çalışıyor ama bazen kesinti oluyor. Türkiye'de olmasaydık ve o satıcıdan almasaydım sanırım bir şekilde tamirini sağlardım ama şartlar olmayacağını gösteriyor...