Multikopter Seçim Sorunu :)

rkyrky

Yeni Baılamıı - Umutlu
Merhaba arkadaşlar ve değerli büyüklerim :laugh: . Bir multicopter almaya karar verdim ama hangisini alacağımı bilmiyorum, sizce hangisini almalıyım? :agreed:

1.JJRC H8C (Kameralı) =Bazen motor sorunları yaşanıyormuş o yüzden alsam mı almasam mı bilemedim.
2.Syma X5C-1 (Kameralı)=H8C buna göre daha iyi dedikleri için o yüzden buna da karar veremedim :laugh:
3.JJRC H5C (Kameralı)=H8C'ye ek olarak özellikler olduğu için aklımda bu model de var ama yine karar veremedim :lollol:

4.Wltoys V911 =Multikopter değil ama yinede seçimlerim arasında fakat biraz çocuksu durduğu için tercih etmek istemiyorum açıkçası.Bir de işin içine kameralı modeller girince daha cazip oluyor ;D

Veya bu modellerin dışında maximum 55 dolara alabileceğim bir rc modeli var mıdır?Yorumlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler ...

kardeşim al birini gitsin o fiyatlara daha ne olacak, onda bunda sorun çıkıyormuş deme hepsinde sorun çıkacaktır. oyalanmaksa amacın, youtube a yaz ürün videolarını izle hepsinin videolarını hangisi yatıyorsa aklına al gitsin. hayırlı olsun şimdiden.

Syma x5 kullandim kamerasiz 2 lipolu paket al bu hobiye ufaktan baslaman icin yeterli ama ileride fırçasız motorlu bir sisteme heves edeceksin eminim bana sorarsan 25 dolarlik mikro quad lardan bir tane al ayni uçuş keyfini yari yariya daha uygun yasamis olursun.

Biraz büyük olmasını istiyorum az çok kullanma bilgim de var ama multikoper mi yoksa heli mi alsam gerçekten çok kararsızım :-\ .Sizce hangisini almalıyım?

rkyrky' Alıntı:
Biraz büyük olmasını istiyorum az çok kullanma bilgim de var ama multikoper mi yoksa heli mi alsam gerçekten çok kararsızım :-\ .Sizce hangisini almalıyım?

rkyrky,

Bu sorunun net bir cevabı olsa idi, hem multikopterler hem de helikopterler satılıyor olmazdı... Hangisi hoşuna gidiyorsa onu almak durumundasın. Biz senin hoşuna neyin gittiğini bilemeyiz.

Son mesaj tam 1 Yil once ama yeni acilan konu ile ilk konu icerik olarak ayni...

Sana o zamanlarda tavsiyede bulunmus ve bir zahmet tanisma konusu ac demisiz ama zahmet edip tanisma konusu bile acmamissin. Adini bile bilmiyoruz henuz.

Umarim benzer konular acarak bizleri zor durumda birakip konu kilitlemek/ silmek zorunda birakmazsin....