- İlgi Alanı
- Multikopter
Herkese merhabalar bu haftaki videomda drone ile ilgilenmeye yeni başlayanları düşünerek hazırladığım videomu paylaştım. Bu videonun içeriğinde;
*kullanılan piller
*kullanılan kabloların özellikleri
*konnektörler hakkında temel bilgi
*power board nedir ne iş yapar
*uçuş kartının elektrik beslemesi
*güç dağıtım kartı nedir ne işe yarar
*esc ve fırçasız motorların bağlantısı
*fırçasız motorlar nasıl çalışıyor
*bec nedir neden kullanmıyoruz
sorularına cevap vermeye çalıştım. Bunu yaparkende olabilidiğince basitleştirerek bu hobiye yeni başlamayı düşünen birini daha başlamadan bu hobiden soğutmamayı hedefleyerek
yaptım Umarım unuttuğum eksik veya yanlış bir nokta yoktur. Yorumlarınızı bekliyorum.
Sırada video:
Daha önce paylaşmış olsamda bu konu ile ilişkili olduğunu düşündüğüm bir diğer videoyuda paylaşmayı mantıklı buldum. Bu kısım gereksiz görülürse yöneticiler tarafından kaldırılabilir =)
DIY Dronelarda kullanılan temel parçalar ve özellikleri:
Yorumlarınızı bekliyorum
*kullanılan piller
*kullanılan kabloların özellikleri
*konnektörler hakkında temel bilgi
*power board nedir ne iş yapar
*uçuş kartının elektrik beslemesi
*güç dağıtım kartı nedir ne işe yarar
*esc ve fırçasız motorların bağlantısı
*fırçasız motorlar nasıl çalışıyor
*bec nedir neden kullanmıyoruz
sorularına cevap vermeye çalıştım. Bunu yaparkende olabilidiğince basitleştirerek bu hobiye yeni başlamayı düşünen birini daha başlamadan bu hobiden soğutmamayı hedefleyerek
yaptım Umarım unuttuğum eksik veya yanlış bir nokta yoktur. Yorumlarınızı bekliyorum.
Sırada video:
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Daha önce paylaşmış olsamda bu konu ile ilişkili olduğunu düşündüğüm bir diğer videoyuda paylaşmayı mantıklı buldum. Bu kısım gereksiz görülürse yöneticiler tarafından kaldırılabilir =)
DIY Dronelarda kullanılan temel parçalar ve özellikleri:
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Yorumlarınızı bekliyorum