Muhammed Said tanışma mesajı

İlgi Alanı
Hiçbiri
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Herkese merhaba,
Forumu bir konuyu ararken gördüm ve üye olmaya karar verdim.
Esasen RC'lere pek ilgim yok, fakat DC devreler ve güç kaynakları, basit elektrik işleri ile ilgileniyorum.
Osmangazi Üniversitesi'nde öğretim görevlisiyim.
Şu günlerde, yeni elektrikli otomobilim için LiFePO4 batarya montajı konusu ile uğraşıyorum. Biraz zahmetlice oldu. Aşama aşama bir takım engelleri aşmam gerekti.
Forum kapsamında tanışma ile başlangıç yapmak güzel bir gelenekmiş. Kaliteli dostluklara vesile olacağını ümit ediyorum.
Herkesin emeğine sağlık.

Adınız / Soyadınız
Muhammed Said ÖZER
Nereden Katılıyorsunuz
Eskişehir
İlgilendiğiniz Model
Hiçbiri
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
Yok
@Muhammed Said ÖZER Hoşgeldiniz foruma...

Fotoğrafta sağ arkada duran cihaz nedir, DC devre parçası mı ?
Ben de samimi karşılamanız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Fotoğrafı çekerken farketmemiştim😅, mesajları okuyunca tekrar bakıp inceledim. Çubuk gibi görünen parça, akülü oyuncak arabanın direksiyonu. 😍. Evde küçük çocuklarım var, arabanın direksiyonu kırılınca, üzerindeki müzik fonksiyonu için eve getirmişler. Öyle koltuğun üzerinde kalmış. Üzerinde çalıştığım bir DC devre var aslında, büyük elektrikli araba için batarya hazırlamaya çalışıyorum. Başarabilirsem memnuniyetle paylaşacağım 🤗

Detaylı tanışma konusu için teşekkür ediyor ve aramıza hoşgeldiniz diyoruz @Muhammed Said ÖZER .:RCKolik:
Bende merak ettim. Nargile çubuğu olma ihtimali var mı :lol::lol:
😁 duman ile pek aramız yok. Bir oyuncağın kırık parçası. 😇 küçükler müziğini oynamak için kullanıyor.... Hoşgeldin mesajlarınız için çok memnun oldum. İlk defa böyle bir forum ile karşılaşıyorum. Keyifli paylaşımlarımız olacak umuyorum 💐