mrb adana katılıyorum aranıza

[size=12pt]mrb arkadaşlar adana dan aranıza katıldım hobiye uzun süredir ilgim bulunmakta hiç hazır uçak almadım fakat kendim yaptım. ben bir cessna hayranıyım cessna dan başka bir uçak düşünemiyorum :) şuanda kadar kendi yaptığım cessna 182 uçağım
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

cessna 182 nin videosu :)

bu bitmiş herşeyi ile hazır gövde boyu 100 cm kanat açıklığı 124 cm ve şuanda ikinci uçağımı yapıyorum bu ise cessna 206 modeli
yapımı hala devam ediyor..

Adem abi hoşgeldin. Bende hatay/dortyoldan Tahir. Memnun oldum. Forumda guzel vakitler gecirmen dilegi ile...

Bu arada adanadan Sırrı abimiz var. Tanışırsınız iyi olur :)

Tahir KARAPÜR' Alıntı:
Adem abi hoşgeldin. Bende hatay/dortyoldan Tahir. Memnun oldum. Forumda guzel vakitler gecirmen dilegi ile...

Bu arada adanadan Sırrı abimiz var. Tanışırsınız iyi olur :)

tşk ederim memnun oldum tahir kardeşim :)

Adem bey, aramıza hosgeldiniz %p Bu tür konularda eliniz epey yatkın gözüküyor ;) Modeller gerçekten çok hoş :thumbup:

Fakat Cessna bildiğim kadarı ile uçuş karekteristiği olarak orta seviye pilotaj gerektiriyor. Siz bunları hiç uçurdunuz mu yoksa, şu an yapım aşamalarına mı yoğunlaştınız ??

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Adem bey, aramıza hosgeldiniz %p Bu tür konularda eliniz epey yatkın gözüküyor ;) Modeller gerçekten çok hoş :thumbup:

Fakat Cessna bildiğim kadarı ile uçuş karekteristiği olarak orta seviye pilotaj gerektiriyor. Siz bunları hiç uçurdunuz mu yoksa, şu an yapım aşamalarına mı yoğunlaştınız ??

tşk ederim mehmet bey ilk uçağım çıraklık oldu ikinci uçağım kalfalık oluyor inş ustalıkta daha güzel olacak :)

simülatör de cessna uçuşu yapıyorum sürekli simülatörde başarılı olduğum söyleniyor kalkış iniş de ve uçuşda sorunsuz gerçekleşiyor fakat hiç uçurmadım gerçeğini

Adem abi resimleri şimdi gördüm. Gerçekten cok güzel olmuş.Sim.de uçuruyorsan gerçekte de bir sorun cıkmaz inşallah. Bu arada ses sisteminde müthişmiş :eek:

Tahir KARAPÜR' Alıntı:
Adem abi resimleri şimdi gördüm. Gerçekten cok güzel olmuş.Sim.de uçuruyorsan gerçekte de bir sorun cıkmaz inşallah. Bu arada ses sisteminde müthişmiş :eek:

tşk ederim tahir kardeşim =) ses sistemi bazen müzik acıyorum rahatlatıyorum yüksek açmıyorum sevmemde zaten ama kısık seste bile verdiği tat başka sim de ucuyorum sorun çıkmıyor inş gerçeğini kaldıracam ama az daha sim de uçayım

Ynt: mrb adana katılıyorum aranıza

Foruma hoşgeldiniz adem bey

Hoş geldiniz işçiliğiniz gayet güzel balsa olan modelde güçlendirmek için çam çıta kullanmayı unutmayın :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

DenizSERT' Alıntı:
Hoş geldiniz işçiliğiniz gayet güzel balsa olan modelde güçlendirmek için çam çıta kullanmayı unutmayın :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

tşk ederim hoş buldum aslında sağlam oldu ama gerekli yerleri daha da sağlamlaştıracağım