Motor ve ESC bağlantısı

İlgi Alanı
Hepsi
FPV drone için 4 motor kullanmayı düşünüyorum kullanacağım bu 4 motorun herbiri için farklı esc ye gerek var mı yoksa sadece tek bir esc yeterli olur mu ?
motor ve esc bağlantısınk nasıl yapmam gerek bu konudaki fikirlerinize ve bilgilerinize ihtiyacım var.

Kontrol Kartınız
-
Model Sınıfı
-
Motor, Pervane ve ESC
-
Kumanda Alıcı ve Verici
-
Extra Ekipman
-
FPV drone için 4 motor kullanmayı düşünüyorum kullanacağım bu 4 motorun herbiri için farklı esc ye gerek var mı yoksa sadece tek bir esc yeterli olur mu ?
motor ve esc bağlantısınk nasıl yapmam gerek bu konudaki fikirlerinize ve bilgilerinize ihtiyacım var.
Her birisi için ayrı esc kullanman gerekir .
4in 1 esc diye kartlar satılıyor onları kullanman daha faydalı olur.

Hız dronu diyorsan stack oluyor uçuş kartı esc şeklinde onlardan alman gerek öncelikle daha sonra Frame seçimi ona göre motor vs vs

Her birisi için ayrı esc kullanman gerekir .
4in 1 esc diye kartlar satılıyor onları kullanman daha faydalı olur.
cevabınız için teşekkürler fakat aklıma bir soru daha takıldı bu 4 in 1 esc lerde 30 amper bir model olduğunu varsayalım bu total amper mi oluyor yoksa içindeki her esc için 30 amper olduğunu mu söylüyor

cevabınız için teşekkürler fakat aklıma bir soru daha takıldı bu 4 in 1 esc lerde 30 amper bir model olduğunu varsayalım bu total amper mi oluyor yoksa içindeki her esc için 30 amper olduğunu mu söylüyor
Her esc için 30 amper çıkış sağlar küçük fpv dronlar için genellikle bu kartlar kullanılıyor