YiZhan Tarantula X6:
Fpv Kiti:
Arkadaşlar şu şekilde fpv quadcopter toplamayı düşünüyorum.Bu şekilde daha verimli olacağını düşündüm.Sadece quadı alıcaktım ama 300m mesafesi olan bir cihaz fpv ile çok daha güzel uçurulabileceğini düşünerek seçtim.
Ayrıca kameralı dronelar gümrükle ilgili sorun yaşayacak gibi.
bu iki ürünü ayrı kargolar şeklinde gönderip gümrükten geçirmeyi düşünüyorum.
bu noktada 75 euro sınırı da zaten aşıyor beraber göndersem tek kargo içinde kamera da var diye reddedebilirler.
ayrı adreslere farklı isimlerle göndersem kamerasız bir ürün gibi satın almak istiyorum. Sınırdan geçerken sorun olmaz diye düşünmekteyim.Yada gerek var mı onu da bilmiyorum.(faturaya düşük yansıtırız dediler banggood ile yazıştığımda.)
Direk FPV olan V686G ürününü düşünmüştüm ancak şu an bunun geçmesi için izin gerekiyor.(bknz
yalnız FPV setin v686g ye göre daha iyi görüntü ve menzili, YiZhan Tarantula'nın da daha güçlü olduğu ve çekim menzili daha geniş olduğunu düşünüyorum.
tecrübesiz biri olarak sizin bu hakkında önerileriniz nedir?
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Fpv Kiti:
Arkadaşlar şu şekilde fpv quadcopter toplamayı düşünüyorum.Bu şekilde daha verimli olacağını düşündüm.Sadece quadı alıcaktım ama 300m mesafesi olan bir cihaz fpv ile çok daha güzel uçurulabileceğini düşünerek seçtim.
Ayrıca kameralı dronelar gümrükle ilgili sorun yaşayacak gibi.
bu iki ürünü ayrı kargolar şeklinde gönderip gümrükten geçirmeyi düşünüyorum.
bu noktada 75 euro sınırı da zaten aşıyor beraber göndersem tek kargo içinde kamera da var diye reddedebilirler.
ayrı adreslere farklı isimlerle göndersem kamerasız bir ürün gibi satın almak istiyorum. Sınırdan geçerken sorun olmaz diye düşünmekteyim.Yada gerek var mı onu da bilmiyorum.(faturaya düşük yansıtırız dediler banggood ile yazıştığımda.)
Direk FPV olan V686G ürününü düşünmüştüm ancak şu an bunun geçmesi için izin gerekiyor.(bknz
.)yalnız FPV setin v686g ye göre daha iyi görüntü ve menzili, YiZhan Tarantula'nın da daha güçlü olduğu ve çekim menzili daha geniş olduğunu düşünüyorum.
tecrübesiz biri olarak sizin bu hakkında önerileriniz nedir?