Model önerilerinizi bekliyorum.

kaan1

Yeni Uye
İlgi Alanı
Heli
herkese selamlar, ne zamandır pixhawk ile görüntü işleme üzerine yoğunlaşmak istiyordum. işe girdim ve sonunda bu ekipmanları almak için gerekli imkanları sağladım.
aklımda birkaç model var ama sizden de önerileri bekliyorum. sabit kanat, üretimi kolay bir model önerebilir misiniz rica etsem ??

daha önce fotoblok ile üretim yapıyordum düşük maliyetli olduğu için. artık adam gibi bir materyal ile üretmek istiyorum fotobloktan bıktım artık. önerilerinizi bekliyorum.

Fotobloktan bıktıysanız sizi balsa veya daha profesyonel olan karbon fiber gövde paklar :)
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Şöyle bir gövde olabilir mesela.

Ortadan motorlu bir model önerebilirim. Test uçuşlarında yaşayabileceğiniz kırımlarda özellikle burun tarafı en çok hasar alan yer olur. Motorun önde olması daha hızlı bozulmasına yol açabilir. Hem kamerayı koyduğunuzda pervane görüntüsünden kurtulursunuz ve daha iyi bir görüntü olur diye düşünüyorum. En basit örnek olarak "FT Explorer" modelini önerebilirim. Yapımı da kolaydır.

Fotobloktan bıktıysanız sizi balsa veya daha profesyonel olan karbon fiber gövde paklar :)
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Şöyle bir gövde olabilir mesela.
aynen, balsa var aklımda şu an, hazır şablon bulabileceğim model öneriniz var mı ?

Ortadan motorlu bir model önerebilirim. Test uçuşlarında yaşayabileceğiniz kırımlarda özellikle burun tarafı en çok hasar alan yer olur. Motorun önde olması daha hızlı bozulmasına yol açabilir. Hem kamerayı koyduğunuzda pervane görüntüsünden kurtulursunuz ve daha iyi bir görüntü olur diye düşünüyorum. En basit örnek olarak "FT Explorer" modelini önerebilirim. Yapımı da kolaydır.
ft explorer modelini daha önce yaptım. modelin içine pixhawk vb. ekipmanları yerleştireceğim explorer bunun için uygun bir model değil

ft explorer modelini daha önce yaptım. modelin içine pixhawk vb. ekipmanları yerleştireceğim explorer bunun için uygun bir model değil
Gövdeyi ihtiyacınıza göre şekillendirebilirsiniz illa birisinin çizdiği tasarımın aynısını yapmak zorunda değilsiniz. Uçağın aerodinamiğini bozmadığı sürece sorun olacağını düşünmüyorum.