Mini quad TR imalatı

Laden

Uye
Arkadaşlar framler komple kendi imalatım 2mm G10frp pladan CNC router sekimi ve 230 - 250 - 280 - 300 lük olarak toplanmıştır.
yeri burası değil ama burada hem inceleme hemde fiyat belirleme yapabilmek için buraya açıyorum modların bilgisine,
230 luk frame 120gr boya spacer vida somun standoff hariç malzeme ve kesim bedeli 30TL komple toplanmışı 40TL ye maal oluyor işçilik zaman ve emek hariç
250 lik frame 145gr boya spacer vida somun standoff hariç malzeme ve kesim bedeli 35TL komple toplanmışı 50TL ye maal oluyor işçilik zaman ve emek hariç
280 lik frame 240gr boya spacer vida somun standoff hariç malzeme ve kesim bedeli 50TL komple toplanmışı 70TL ye maal oluyor işçilik zaman ve emek hariç
yurtdışı fiyatından hem daha uyguna maal oluyor hem renkli hemde her hangi bir kırımda yedek hemen elimizde
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Mini quad TR imalatı

Mini Quadro'da bu kadar sınıf oldu demek :rolleyes: ( 230 - 250 - 280 - 300 ) Ama renkler güzel olmuş Battal, ellerine sağlık :thumbup:

Mini quad TR imalatı

Bu dört kollular yüzünden modelcilik ne hale geldi. :mad:

Doğan görünümlü şahin misali artık canın hangi size çekiyorsa ona göre imalat. :eek:

İmal eden de sen olduğun için yedek parça sorunu da yok. :thumbup:

Mini quad TR imalatı

Usame bey, elinize emeğinize sağlık. Yurtiçinde, model hobisi için birilerinin elini taşının altına koyabildiğini görmek güzel bir olay. Ama her zamanki gibi sorun burada "maliyetler". G10 ile karbon fiber malzemeyi karşılaştırıyorsanız tabii ki ucuz ama G10 ile Fiberglass(hemen hemen aynı şey diye biliyorum ?) malzemeyi karşılaştırmak daha uygun olmaz mı? Aşağıdaki Fiberglass gövde, malzeme, vida, somun, işçilik ve gönderi dahil 42 TL

Sizin üretiminiz aşağıdaki noktalarda diğerlerinden farklılaşmış oluyor
- "yerli üretim olma"
- "yedek parçaya kolay erişim"
- "renk seçenekleri"

Ama şahsen "daha uygun fiyat"ın bunlardan biri olduğunu düşünmüyorum.

Mini quad TR imalatı

zafer bey yorumunuz için teşekkürler
karbon ve g10 plaka arasında çok fiyat farkı var yalnız bu mini quadlar için karbon veya g10 olmasının pek bi anlamı yok 250 bir frame i hem karbon hem g10 toplayıp uçurdum her şey aynıydı çok az ağırlık farkı hariç
evet bazı yurt dışı sitelerinde g10 dan kesilmiş frameler var ama çok ağırlar 180 200gr civarı çoğu yada uygun olanları diyelim
ama inanın ben bunu zevkle eğlenerek yapıyorum. Alet edevatı yayıyorum ve tane tane boya toplama ve hatta üzerine elektironik koyarak testlerini yapıyorum. :saygilar:

Mini quad TR imalatı

Elinize sağlık harika olmuş!! Bir gün satmaya başlarsanız yerli üretime destek mahiyetinde alabilirim 1 dal :laugh:

Mini quad TR imalatı

ellerinize saglik harika gorunuyorlar.

Farkli projeler icin g10 temini ve kesimi icinde fiyat alabilir miyim sizden.

Tesekkur ederim.

Mini quad TR imalatı

Renkler güzel olmuş :thumbup:

Mini quad TR imalatı

Kadir Kurt' Alıntı:
Renkler güzel olmuş :thumbup:
G10 temini için yardımcı olurum tabi ama kesim için bende makina üreten bir abime hatır için kestirtiyorum bu malzemeyi yalnızca cnc router kesebiliyo o kötü işte

Mini quad TR imalatı

Merhabalar gerçekten güzel olmuş emeğinize sağlık... acaba 450 500 sınıfı da düşünüyor musunuz

Mini quad TR imalatı

hakan aygan' Alıntı:
Merhabalar gerçekten güzel olmuş emeğinize sağlık... acaba 450 500 sınıfı da düşünüyor musunuz
şu anlık düşünmüyorum max 300 belki 330 luk :)

Mini quad TR imalatı

helal olsun. helikopter farame i ne zaman geliyor. :):):):)

Mini quad TR imalatı

Arkadaşlar mini frame de kampanya yapıyorum çok zahmetli bir daha uğraşmayacağım için 230 250 frameler 40TL 30 lük 50TL el emeği göz nuru şu anda 20 üzerinde sattım ve aktif uçan kullanılan 10 adet var bildiğim
230 40TL
250 40TL
300 50TL