Arkadaşlar merhaba,
Tanışma bölümünde de RC arabalarla başladığımı ve quad larla devam edeceğimi yazmıştım. Bu topladığım ve uçurduğum ilk quadım oldu. RC başka bir dünya, biraderime bana bu rc dünyasında kötü örnek olduğu için buradan sonsuz teşekkürler
Bir arkadaşın tavsiyesi ve yönlendirmesi üzerine ilk micro quadımı toplayıp quad dünyasına giriş yapmış oldum. Yarım saatte topladığım quadımı aşama aşama fotoğraflayamadığım için kusura bakmayın.
Öncelikle kullandığım malzemelerin listesi aşağıda ki gibidir.
Frame :
Motorlar :
Proplar :
Ne olur ne olmaz 2 set aldım.
Kontrolcü :
ibus - sbus destekli. 1 ve 2s lipo destekliyor.
Lipo:
Fotoğraftaki gibi gelmiyor. Dış kapı daha iyi bir şekilde geliyor.
rx ve tx :
irx6 kupon kodu kullanarak 40 dolara alabilirsiniz. flysky fs i6 ile aynı kumanda. 40 doların içinde A8S Receiver da var. 10 Kanal kumanda
Burada da ufak bir uçuş videosu var.
Daha yeni olduğum için pilotajlığımı geliştirmem ve ev içinde değilde dışarda kullanmam gerekiyor. Evde alan kısıtlı ve hatalarda sağa sola çarpma riski daha fazla.
Tüm eleştirilerinize ve yorumlarınıza açığım arkadaşlar.
Sağlıcakla kalın.
Tanışma bölümünde de RC arabalarla başladığımı ve quad larla devam edeceğimi yazmıştım. Bu topladığım ve uçurduğum ilk quadım oldu. RC başka bir dünya, biraderime bana bu rc dünyasında kötü örnek olduğu için buradan sonsuz teşekkürler
Bir arkadaşın tavsiyesi ve yönlendirmesi üzerine ilk micro quadımı toplayıp quad dünyasına giriş yapmış oldum. Yarım saatte topladığım quadımı aşama aşama fotoğraflayamadığım için kusura bakmayın.
Öncelikle kullandığım malzemelerin listesi aşağıda ki gibidir.
Frame :
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Motorlar :
Proplar :
Ne olur ne olmaz 2 set aldım.
Kontrolcü :
ibus - sbus destekli. 1 ve 2s lipo destekliyor.
Lipo:
Fotoğraftaki gibi gelmiyor. Dış kapı daha iyi bir şekilde geliyor.
rx ve tx :
irx6 kupon kodu kullanarak 40 dolara alabilirsiniz. flysky fs i6 ile aynı kumanda. 40 doların içinde A8S Receiver da var. 10 Kanal kumanda
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Burada da ufak bir uçuş videosu var.
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Daha yeni olduğum için pilotajlığımı geliştirmem ve ev içinde değilde dışarda kullanmam gerekiyor. Evde alan kısıtlı ve hatalarda sağa sola çarpma riski daha fazla.
Tüm eleştirilerinize ve yorumlarınıza açığım arkadaşlar.
Sağlıcakla kalın.