Mikado Hakkında Taleplerim

Rasim Öztürk

RcFanatik
İlgi Alanı
Heli
Selamlar,

Az kullanılan heliler ve kumanda kullandığım/kullanacağım doğrudur. Paylaşımlarımda genelde kendim çalıp oynuyorum, emeğe saygı duyan abiler arkadaşlar takdir etse de büyük oranda kimsenin işine yaramayan (en azından şimdilik) bilgiler paylaşıyorum.

Bu durumdan bir şikayetim yok. Birşeyler yaparken bir taraftan da bunları paylaşmak güzel. Almayı düşünen ama çekinceleri olanlara da faydası oluyorsa/olacaksa ne mutlu...

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Ama bunu yaparken "Diğer", "Model İncelemeleri", "Ötekiler", "Başkaları" gibi bölümlerde takılmak istemiyorum açıkçası :D

Talebim;

"RC Helikopter Modelleri" bölümünde "Mikado" alt başlığı açılırsa

"Kumandalar" bölümünde "Vbar Control" alt başlığı açılırsa

paylaşımlarımı oralarda sürdürmek isterim. Ünite ile ilgili başlık FBL/stabilizasyonda olabilir olmayabilir. Özellikle kumanda ile ilgili olan kısım önemli... Bazı bölümleri görüyorum, içinde 10-15 konu anca var. Bu şekilde bir sınıflandırmaya gidilirse, desteğe ihtiyaç duymadan ben kendim açarım 15 tane... Sadece Vstabi sitedeki bilgileri çevirip koysam, helifreak desteği almasam bile yeterince çok konu var paylaşacak.

Kullanıcımız az ama ötekileştirilmek istemiyoruz ;D

(Mikado Team)

İlgili başlıklar ise şimdilik şunlar; (taşıma için)

( )

Ben katiliyorum bu fikrine cunki azimsanamayacak ve heran indexte olmasi gereken bir yardim arsivin oldu %p

Biz bu platformda sevgi,saygı çerçevesinde olacak bütün paylaşımların destekçisiyiz Rasim. Esasen ne kadar faydalı olduğunun bile hiçbir önemi yok bence, esas olan paylaşım. :)

Ama senin de yaptığın gibi emek vererek hazırlanan, aramızdan birilerine bugün veya yarın faydası dokunabilecek bilgi ve tecrübe içeren konulara karşı daha farklı bir hassasiyetmiz var elbette. :saygilar: Bu konuların gündelik konular arasında kaybolup gitmesine en başta biz mani olmaya çalışıyoruz. Özellikle de Mehmet abi bu konuda adeta bir avcı diyebilirim. :laugh:

Sırf buna mani olabilmek için düşünülmüş bir indeksleme mantığımız olduğunu bu ailenin bir parçası olarak biliyorsun zaten. Yıllar önce Mehmet abiyle saatlerce zaman harcayarak çektiğimiz ve paylaştığımızda sadece onun bana ve benim ona teşekkür ettiğim, izlenme sayısı 10 olan (3'ünü ben izlemişimdir muhtemelen :lollol: ) konularla başladı bu forum. Böyle devam etseydi, eğer bu aile büyümeseydi ve üyelerimiz emek ve zaman harcayarak bu platformu sahiplenmeseydi tahmin ediyorum bugünlere gelemezdik. Gelseydik bile bir geleceği olmayan, kısır ve kişilere tabi bir platform olarak enerjisinin tükeneceği günü bekleyecek ve kaçınılmaz sonu yaşayacaktı.

Ben rckoliğin böyle olmayacağını düşünüyorum örneğin bizler olmasakta RCKolik yoluna devam edecektir ve etmelidir de... :RCKolik:

Talebinle alakalı Mehmet abi ne düşünür bilemiyorum ama :laugh: Yapacağın paylaşımların bu platformda kaybolup gitmeyeceğine eminim, için rahat olsun. :thumbup:

Gereği düşünüldü:

Rasim bey yapmış olduğunuz talep yönetimimiz tarafından değerlendirilmiş ve "RC Helikopter Modelleri" ile "Kumandalar" bölümlerine Mikado" alt başlığı açılması uygun bulunmuştur ;D
"FBL/stabilizasyon" bölümü içinse ilerleyen zamanlarda yeterli paylaşım olması halinde seve seve ilgili bölüm açılacaktır :laugh: :RCKolik:

Neyse işin şakası bir yana malum bölüm açmak 1 dak bir şey :laugh: Önemli olan açılan bölümlerin içlerinin dolması.

Rasim paylaşımlarını severek takip ediyoruz. İlgili bölümleri boş bırakmayacağını biliyoruz ve kolay gelsin diyoruz :thumbup:

Evrim SUTEL' Alıntı:
Ben katiliyorum bu fikrine cunki azimsanamayacak ve heran indexte olmasi gereken bir yardim arsivin oldu %p
Evrim senin bu açıklamanı fırsat bilerek özellikle aramıza yeni katılan arkadaşlar için genel bir bilgilendirme yapmış olalım :D

Bir konunun özel bir bölümü içinde olmaması ya da "Diğer" gibi bir bölümde bulunması, ilgili INDEKS sayfasına ilave edilmesine engel bir durum teşkil etmez.

Başka bir ifadeyle : Şayet yapılan paylaşımlar özel, geneli ilgilendiren ve ileride bulunması hayatı kolaylaştıracak bir konu ise, bunlar MUTLAKA INDEKS sayfalarına ILAVE edilir ve bölüm müsait ise SABIT konu haline getirilir.

duruşma sona ermiştir arz ederim ;D ;D

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Gereği düşünüldü:
Rasim bey yapmış olduğunuz talep yönetimimiz tarafından değerlendirilmiş ve "RC Helikopter Modelleri" ile "Kumandalar" bölümlerine Mikado" alt başlığı açılması uygun bulunmuştur ;D
"FBL/stabilizasyon" bölümü içinse ilerleyen zamanlarda yeterli paylaşım olması halinde seve seve ilgili bölüm açılacaktır :laugh: :RCKolik:
Neyse işin şakası bir yana malum bölüm açmak 1 dak bir şey :laugh: Önemli olan açılan bölümlerin içlerinin dolması.
Rasim paylaşımlarını severek takip ediyoruz. İlgili bölümleri boş bırakmayacağını biliyoruz ve kolay gelsin diyoruz :thumbup:

Teşekkür ederim :) Vbar neo ile ilgili de gelişmeler var, İsmail sağ kanattan atağa kalktı :laugh:

Açılan bölümlerin içinin dolması ile ilgili, kendi çapımda elimden geleni yaparım. Hitec bölümünde 15 başlık var. Kaç arkadaş el attı bilmiyorum. Ben tek başıma ilerleyen süreçte vbar control ile ilgili 15 başlık açarım diyorum. Onlar 15-20 kullanıcı, paylaşım önemli. Siz ise bir sen bir Emre, iki kişiye bölüm açılmaz derseniz o konuda yapacak birşeyim yok :) Kendi forum aktiviteme güvenerek benzer zenginliği yakalarım diye düşünüyorum.

İlgili konuların birçoğunu ilk mesaja ekledim. Olası bir taşınma durumuna karşı... :saygilar:

Ben yaziyi yazarken pek dikkat etmedim ama haddimi asan bir durum yasatmamisimdir umarim,
Yani ben burda bir yonetici veya icerik belirleyen birisi degilim ve bu niyetle yazmamistim,
Yanlis anlasildi isem affola,

Evrim SUTEL' Alıntı:
Ben yaziyi yazarken pek dikkat etmedim ama haddimi asan bir durum yasatmamisimdir umarim,
Yani ben burda bir yonetici veya icerik belirleyen birisi degilim ve bu niyetle yazmamistim,
Yanlis anlasildi isem affola,
Yanlıs anlama yok Evrim, rahat ol lütfen ;)

Sen fikrini söyledin biz de bu vesile ile uygulama hakkında tüm kullanıcılarla bilgi paylaşımda bulunduk :)

Bu arada Model, Kumanda ve FBL kısımlarına yeni alt bölümler tanımlanmış, mevcut konular taşınmış ve ilgili Indeks sayfalarını yeniden düzenlenmiştir. Hepimize hayırlı olsun :RCKolik:

Rckolik yönetimine teşekkürlerimi iletiyorum sağolun var olun :thumbup: :bravo:

Böyle guzel konuları emek verip bizlerle paylaşan tum arkadaslara esas biz tesekkur ederiz :RCKolik:

Sent from my iPhone using Tapatalk