TÜRKALP KUCUR Çalışkan Uye Katılım 29 Şub 2020 Mesajlar 325 Tepkime puanı 511 Yaş 43 Konum İSTANBUL İlgi Alanı Hepsi 14 Eki 2021 #1 Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Tepkiler: Ali Osman SEVİM, Ahmet ATICI, adnan_kaptan ve 2 diğerleri
Türker Akgün Moderator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 13,744 Tepkime puanı 15,366 Yaş 44 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 14 Eki 2021 #2 Bu adama ne versen fark etmez. Taş, tuğla, terlik, peçetelik... hepsini uçurur. Sinir oluyorum böyle becerikli insanlara. Birde videosunu çekip koyuyor terbiyesiz. O meyve sularını benim gibi içenler olmasa ne yapardın acaba Son düzenleme: 14 Eki 2021 Tepkiler: Ali Osman SEVİM, Ahmet ATICI, Mehmet Kucuksari ve 3 diğerleri
Bu adama ne versen fark etmez. Taş, tuğla, terlik, peçetelik... hepsini uçurur. Sinir oluyorum böyle becerikli insanlara. Birde videosunu çekip koyuyor terbiyesiz. O meyve sularını benim gibi içenler olmasa ne yapardın acaba
Ömer Erkan RcFanatik Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 3,579 Tepkime puanı 6,176 Yaş 66 Konum Başiskele - Kocaeli İlgi Alanı Uçak 14 Eki 2021 #3 Hadi, görelim sizi vantilatörcüler! Yapsanıza meşrubat kutularından bir heli.. Tepkiler: Adil Ertuğrul Kaya, Deniz Tanrıverdi, Ali Osman SEVİM ve 2 diğerleri
Türker Akgün Moderator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 13,744 Tepkime puanı 15,366 Yaş 44 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 14 Eki 2021 #4 Ömer Erkan' Alıntı: Hadi, görelim sizi vantilatörcüler! Yapsanıza meşrubat kutularından bir heli.. Genişletmek için tıkla ... Emin ol bu adama bir tane ayran kutusu ver onu da yapar Ömer abi. Hep o MacGyver yüzünden, aldı götürdü koca bir nesili. Tepkiler: Deniz Tanrıverdi, Ali Osman SEVİM, Mustafa Hacılar ve 4 diğerleri
Ömer Erkan' Alıntı: Hadi, görelim sizi vantilatörcüler! Yapsanıza meşrubat kutularından bir heli.. Genişletmek için tıkla ... Emin ol bu adama bir tane ayran kutusu ver onu da yapar Ömer abi. Hep o MacGyver yüzünden, aldı götürdü koca bir nesili.
FERDİ İKİZ Çalışkan Uye Katılım 9 Ocak 2015 Mesajlar 618 Tepkime puanı 346 Konum Elazığ İlgi Alanı Heli 14 Eki 2021 #5 Ömer Erkan' Alıntı: Hadi, görelim sizi vantilatörcüler! Yapsanıza meşrubat kutularından bir heli.. Genişletmek için tıkla ... Ömer abi, örneği var ama mevzu büyür Tepkiler: Ali Osman SEVİM, Türker Akgün, TÜRKALP KUCUR ve 2 diğerleri
Ömer Erkan' Alıntı: Hadi, görelim sizi vantilatörcüler! Yapsanıza meşrubat kutularından bir heli.. Genişletmek için tıkla ... Ömer abi, örneği var ama mevzu büyür