Mersinden Merhabalar..

Merhabalar aranızda yeniyim ve rc helikopter hobisine tutuldum :)
Adım Soy Adım: Aytekin AŞANTAYRUL
Mersinin Tarsus ilçesinde ikamet ediyorum
Mesleğim Elektro Mekanik Otomotiv Teknisyeniyim Şuan Fabrikada Çalışmaktayım
03.08.1991 Tarih Doğumluyum 24 yaşındayım
Yaklaşık 5-6 ay önce Rcx Modelleri ile başladım hobiye ve yavaş yavaş yükseliyorum sindire sindire ilerlemek istiyorum ve hemen hemen her modelin tadını almak istiyorum tabiki Maddi imkanım yettiğince:)
ilk önce Rcx 22 Cm lik 3 kanallı bir helikopter aldım Daha sonra Rcx 80Cm 3 kanallı bir helikopter aldım tabiki her uçuşta ufak tefek çarpmalar düşmeler kırımlar yaşadım kendim tamirini yaptım parça değişimi yaptım
bugün WLtoys un V911 Pro V2 4 Kanallı bir helikopterini sipariş verdim onunda tadını almak istiyorum Kısmer olursada daha sonrasında gelecek olan model V922 ondan sonrada T-Rex 450 düşünmekteyim

Forumunuzu uzun zamandır üye olmadan takip ediyordum herkes birbirini 40 yıldır tanıyormuş gibiydi :) ortamınız çok güzel ve sıcak üye olmak istedim ve üye oldum aranıza kabul ederseniz ayrıca mutluluk duyacağım

Şuanda Kullandığım modeller tabi model denilirse :) Rcx 22 Cm 3 Kanal iç mekan Helikopteri Rcx 80 Cm 3 kanal iç ve dış mekan helikopteri yeni sipariş verdiğim WLtoys V911 Pro V2 modeli gelecek

Rcx 80 cm lik helikopterim rüzgara dayanamıyordu yönlendirmelerim zor oluyordu ve helikopter rüzgara kapılık gidiyordu yaptığım ufak değişiklikler ile helikopterim daha atik ve hızlı oldu yaptığım değişiklik kuyruk pervanesi yetersiz geliyordu ağır harekerleri vardı ve değiştirmek istedim fakat ondan büyük ve uyumlu kuyruk pervanesi bulamadım kendi denemelerimden yola çıkarak 2 çarpa plastik fiber buldum onların ölçülerini kumpas ile ayarladıktan sonra hassas terazi ile ağırlıklarını eşitledim balans yapmamsı için sıra küçük pervaneye ek parçaları yapıştırmaya geldi yapıştırırkende hafif ve sağlam bir yapıştırıcı olan 502 kullandım ve şuanda sorunsuz sıkıntısız uçurmaktayım galiba fazla büyütmüşüm çok hızlı ileri geri hareketleri var kuyruk resmen havaya dikiliyor :) Umarım kendimi tanıtabilmişimdir biraz uzun oldu kusura bakmayın Selametle...

Mersinden Merhabalar..

Aramıza hoşgeldin Aytekin Bey.

Keşke V911 almadan önce bize bir sorsaydınız o zaman size 6 kanal micro tavsiye ederdik. Neyse alınmış alınmıştır, siz onunla uçuş yaparken mutlaka Simulator çalışmalarına başlayın derim. Zira 6 kanal modeller şu ana kadar kullandığınız modellerden çok farklı inanın :D

Vakit buldukça da şu konulara mutlaka bir göz atın. Şimdiden kolay gelsin ve keyifli forumlar :thumbup:

Mersinden Merhabalar..

Aytekin aramıza hoşgeldin , forum ortamı hakkındaki nazik düşüncelerin için teşekkür ederiz.. :saygilar:
3 kanal - 4 kanal bu işte ilerlemek isteyenler için yeterli değil , sen önce mutlaka simülatör kurup , 6 kanalın zorluğunu ve keyfini tatman lazım.
Sonrasında 6 kanal bir mikro ile uçuşlara başlayıp , daha sonra dilediğin üst sınıfa atlayabilirsin.
Keyifli forumlar....... :saygilar:

Mersinden Merhabalar..

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Aramıza hoşgeldin Aytekin Bey.

Keşke V911 almadan önce bize bir sorsaydınız o zaman size 6 kanal micro tavsiye ederdik. Neyse alınmış alınmıştır, siz onunla uçuş yaparken mutlaka Simulator çalışmalarına başlayın derim. Zira 6 kanal modeller şu ana kadar kullandığınız modellerden çok farklı inanın :D

Vakit buldukça da şu konulara mutlaka bir göz atın. Şimdiden kolay gelsin ve keyifli forumlar :thumbup:

Teşekkur ederim Mehmet Bey V911 i sipariş verdikten sonra buldum sizleri ve paylaşımlarınızı gördüm kesinlikle 4 kanallı bir helikopter önermiyorsunuz ama artık almış olduk hayırlısı olsun ileridede 6 kanallıya geçeriz kısmetse :)

Mersinden Merhabalar..

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Aytekin aramıza hoşgeldin , forum ortamı hakkındaki nazik düşüncelerin için teşekkür ederiz.. :saygilar:
3 kanal - 4 kanal bu işte ilerlemek isteyenler için yeterli değil , sen önce mutlaka simülatör kurup , 6 kanalın zorluğunu ve keyfini tatman lazım.
Sonrasında 6 kanal bir mikro ile uçuşlara başlayıp , daha sonra dilediğin üst sınıfa atlayabilirsin.
Keyifli forumlar....... :saygilar:
Hakan Bey Önerileriniz için Teşekkür ederim şuanda elimde simülatör çalışabileceğim bir kumandan yok artık 6 kanallı bir helikopter alınca onun kumandasından simülatör çalışması yapacağım.

Mersinden Merhabalar..

Hoşgeldiniz Aytekin Bey,

Keyifli forumlar. :saygilar:

Mersinden Merhabalar..

Hoşgeldiniz Aytekin Bey.

Keyifli vakit geçirmeniz dileği ile.