Merhabalar

İlgi Alanı
Hepsi
Adı : Serkan
Soyadı : Özkan
Nereden : Ordu
Mesleği : Diş Hekimi / Ortodontist
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli/Uçak/Quadro/FPV/Araba..) : Heli, uçak, FPV
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: 450 ve 500 sınıfı heli, kısa süreli Raptor 30 v2 ve Balsa, depron uçak çeşitleri. Bazılarını kendim yaptım bazılarını satın aldım
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : Google
Kullandığım Model(ler): Tarot 450 pro TT, Gartt 500Pro TT (henüz toplama aşamasında), FT mini cruiser, FT mini scout, FT baby blender, GeeBee EPP, Turnigy mini quad

Merhabalar

Valla ne yalan söyleyeyim bu kadar tecrübeli olduğunu tahmin etmiyordum Serkan. Hafta sonu yapacağın maiden şimdiden başarılı ve aramıza yeniden hoşgeldin :RCKolik:

Merhabalar

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Valla ne yalan söyleyeyim bu kadar tecrübeli olduğunu tahmin etmiyordum Serkan. Hafta sonu yapacağın maiden şimdiden başarılı ve aramıza yeniden hoşgeldin :RCKolik:
Mehmet bey benim tecrübem pilotajdan ziyade yapım, tamir konusunda malesef. 2009 da başladım modelciliğe. Sonrasında doktora sınavları, tez, evlilik, çocuk derken ancak model yapabildim, uçuramadım :( Mesela GeeBee EPP uçağım yaklaşık 4 yıldır uçmayı bekliyor :D

Merhabalar

Serkan ÖZKAN' Alıntı:
Mehmet bey benim tecrübem pilotajdan ziyade yapım, tamir konusunda malesef. 2009 da başladım modelciliğe. Sonrasında doktora sınavları, tez, evlilik, çocuk derken ancak model yapabildim, uçuramadım :( Mesela GeeBee EPP uçağım yaklaşık 4 yıldır uçmayı bekliyor :D
Anladım Serkan Bey. İnşallah bundan sonra pilotaj kısmında da ilerleme sağlarsınız :)