Merhabalar
Ben ALP, internetteki bir çok adreste kullandığım adımlada QuadBrain
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli/Uçak/Quadro/FPV/Araba..) : Uçak, Multicopter ile ilgilenip uzun yıllardır da FPV yapmaktayım.
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: 2009 da modelciliğe başladım.
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : Google.
Kullandığım Model(ler) : Bir çok uçak ve multilerden cinestar, f330, f450, f550, phantom 1, phantom 2, inspire 1, reptile, s800, s900, QAV500, hoverting 360, blackout, QuadBrain HitGirl, bir çok alüminyum frame , mikrokopter octo, tarot hepsi vb. akla gelmeyen 50 nin üzerinde model.
Ben ALP, internetteki bir çok adreste kullandığım adımlada QuadBrain
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
adresinde hem RC hemde diğer bir çok konuda insanlara yardımcı olmaktayım, burayı da uzun zamandır takip etmekteydim fakat üye olmayı hep ihmal etmişimdir, bugünlere nasipmiş.Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli/Uçak/Quadro/FPV/Araba..) : Uçak, Multicopter ile ilgilenip uzun yıllardır da FPV yapmaktayım.
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: 2009 da modelciliğe başladım.
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : Google.
Kullandığım Model(ler) : Bir çok uçak ve multilerden cinestar, f330, f450, f550, phantom 1, phantom 2, inspire 1, reptile, s800, s900, QAV500, hoverting 360, blackout, QuadBrain HitGirl, bir çok alüminyum frame , mikrokopter octo, tarot hepsi vb. akla gelmeyen 50 nin üzerinde model.