Merhabalar

QuadBrain

www.QuadBrain.com
Web sitesi
www.quadbrain.com
Merhabalar

Ben ALP, internetteki bir çok adreste kullandığım adımlada QuadBrain :)

adresinde hem RC hemde diğer bir çok konuda insanlara yardımcı olmaktayım, burayı da uzun zamandır takip etmekteydim fakat üye olmayı hep ihmal etmişimdir, bugünlere nasipmiş.

Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli/Uçak/Quadro/FPV/Araba..) : Uçak, Multicopter ile ilgilenip uzun yıllardır da FPV yapmaktayım.
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: 2009 da modelciliğe başladım.
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : Google.
Kullandığım Model(ler) : Bir çok uçak :) ve multilerden cinestar, f330, f450, f550, phantom 1, phantom 2, inspire 1, reptile, s800, s900, QAV500, hoverting 360, blackout, QuadBrain HitGirl, bir çok alüminyum frame :), mikrokopter octo, tarot hepsi vb. akla gelmeyen 50 nin üzerinde model.

Merhabalar

Hoşgeldin Alp,

Tercih senin ama bence profil kartının alt kısmına yazabilirsin " Quadbrain " ı.

Çünkü tanışma konunun üzerinden belli bir zaman geçtikten sonra ismini hatırlayamayacağız büyük ihtimalle.

Keyifli forumlar. :saygilar:

Merhabalar

Aramıza hosgeldin Alp :thumbup:

Bende diyorum ki bu nickname nereden tanıdık geliyor :D Facebook'daki Quadro grubu paylaşımlarını yatırladım sen sitenin linkini verince.
Özellikle "Mini Quad" ilk yazılarına görmüş ve çok beğenmiştim. Gerçekten güzel yazılar ve incelemeler kaleme alıyorsun, ellerine sağlık :)

Merhabalar

Hoşgeldiniz Alp Bey, Keyifli forumlar.

Ynt: Merhabalar

Alp hoş geldin.
Alpin reklamını azıcıkda ben yapayım, quad tecrübeleri dışında aynı zamanda mekatronik mühendisi ve 3D printer gurusudur.

Ynt: Ynt: ZMR H250 CF Mini Quad Multicopter

Hoş geldiniz, sitenizden faydalı bilgiler almıştım quad toplarken teşekkürler.

Merhabalar

Alp hoşgeldin....... :saygilar:

Keyifli forumlar........