merhabalar

Mustafa Hacılar

RcFanatik
İlgi Alanı
Heli
Adı : mustafa
Soyadı : hacılar
Nereden : kocaeli
Mesleği : memur
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli/Uçak/Quadro/FPV/Araba..) : helikopter
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: helikopter
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : üye tavsiyesi
Kullandığım Model(ler) : trex 450 , trex 500

herkese tekrar selamlar ...

merhabalar

Hosgeldiniz Mustafa Bey,

Kocaeli'de oldugunuza gore belki karsilasiriz birgun. :)
Keyifli forumlar :saygilar:

merhabalar

Aramiza hosgeldiniz Mustafa bey. Musait bir zamanda bir bulusmada sizleri de aramizda gormek isteriz :saygilar:

merhabalar

hepinize teşekkür ederim kusura bakmayın yazılan cevapları yeni gördüm, kocaeli de olan ilk buluşmayı sabırsızlıkla bekliyorum diyebilirim, bir engel olmadıkça yanınızda olmaya çalışacağım.

merhabalar

ayrıca belirtmek istediğim trex 500 helimin ayarlarını tam yapamadım bu konuda deneyimli arkadaşlardan yardım almam gerekiyor. trex 500, gp 790 gyro ve spektrum dx7 kombinasyonunda bana yardım edebilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

merhabalar

Mustafa bey hoşgeldiniz , adminlerimiz size karşılamayı yapmışlar bile , bolca simülasyon çalışıp , ilk buluşmayı ne yapın edin kaçırmayın derim..... :saygilar:
Keyifli forumlar........ :)p

merhabalar

mustafa hacılar' Alıntı:
hepinize teşekkür ederim kusura bakmayın yazılan cevapları yeni gördüm, kocaeli de olan ilk buluşmayı sabırsızlıkla bekliyorum diyebilirim, bir engel olmadıkça yanınızda olmaya çalışacağım.
Ramazandan sonra bir aksilik olmadigi takdirde her pazar Turker kardesim ile duzenli bulusma yapmaya calisiyoruz. Ozelden numarami gonderiyorum. Musait oldugunuz hafta sonu ararsaniz sizinle de tanismis oluruz Mustafa :saygilar:

merhabalar

Mehmet abi sağol mesaj için , ramazan ayı buluşmaları etkiliyor elbette, ramazan sonrası elimden geldiğince bende katılmak isterim. tanışmak adına da ilk fırsatta arayacağım abi saygılar ...