Merhabalar

Adı : Hacı İbrahim
Soyadı : Torun
Nereden : Kahramanmaraş
Mesleği : Bilgisayar Yazılım ve Donanım
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli/Uçak/Quadro/FPV/Araba..) : Şu aşamada uçurabileceğim modellere ilgim yoğun, küçük modellerle indoor olarak başladım şuan DJI phantom serisi ile outdoor yapmaya çalışıyorum. Bölgemde rc hobi olarak alanlar ve organizasyonlar olmadığı için farklı modelleri deneme veya görme şansım olmadı.
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: Malesef yok
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : Google arama motorundan tesadüfen buldum.
Kullandığım Model(ler) : Basit 3,5 kanallı, DJI Phantom 2 Vision +

Merhabalar

Hoşgeldiniz İbrahim bey, güzel bir hobi güzel bir forum. Temel şart simülasyon programı ve simülasyon kumandası edinmek konusu çok önemli özellikle sizin gibi yeni başlayanlar için. Kolay gelsin. :)

Merhabalar

Hoşgeldiniz İbrahim Bey,

Mutlaka bulunduğunuz bölgede sizin gibi modelcilikle uğraşanlar vardır diye düşünüyorum. Tahminimce henüz karşılaşamamışsınızdır.

Keyifli forumlar. :saygilar:

Merhabalar

İbrahim bey hoşgeldiniz bende Türker abiye katılıyorum kesinlikle vardır birileri forum içerisinde vakit vgeçirdiğiniz sürece karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek keyifli uçuşlar :RCKolik: :halay:

Merhabalar

Ibrahim bey hosgeldiniz keyifli forumlar

Merhabalar

Hemserim hosgeldin keyifli forumlar ben Elbistan da tek tabanca takılıyorum siz merkezdesiniz sanırım ordada birkaç ucak ci grup var yanılmıyorsam onlarda helikopter multi var sen bana yakınsan bulusmak isterim merkeze yakınsan onların face grubu var yönlendiririm seni

SM-G900F cihazımdan gönderildi