Merhabalar

Emrah ÖZKANN

Yeni Uye
İlgi Alanı
Multikopter
Herkese merhaba,

Adım Emrah ÖZKAN, İstanbul Ataşehir'de oturuyorum.
15 yıldır e-ticaret üzerine çalışıyorum, şuan bir turizm firmasındadigital pazarlama ve ürün geliştirme yöneticiliği yapıyorum.
Kabullenmek zor olsa da 36 yaşındayım :)
Rc Helikopterler ile ilgilenmeye başladım. Henüz sim kumandası bile temin edebilmiş değilim fakat amacım bir sim kumandası elde etmek ve ilk fırsatta, bütçeminde elverdiği ölçüde işi ilerletmek. Sanrım simulator çalışmaları bu hobiye vereceğim ağırlığı belirleyecek :)
İnşallah el yatkınlığım ve reflexlerim bu işe uygun olur da bir gün kendi helimi toplarım.

Forumu tabi ki arama motorunda buldum.
Burada oldukça başarılı paylaşımlarınız var, emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler. :bravo:

Emrah ÖZKAN

Merhabalar

Emrah bey hoşgeldiniz. Rc heli öyle bir hobidir ki, eğer varsa diğer bütün hobilerinizi rafa kaldırtır, gece gündüz aklınızdan çıkmaz olur :) Yetenek ve el yatkınlığı tabi ki bir fark yaratsa da, asıl olan araştırma ve çalışma sabrı ve azmidir. Umarım yeni hobiniz gün geçtikçe daha çok hoşunuza gider ve bir hobi dostu daha kazanırız. Şimdiden kırımsız uçuşlar.. :)

Merhabalar

Emrah Bey hoşgeldiniz, keyifli forumlar. :)

Merhabalar

Emre Bey anlatımınızdan bile belli oluyor bu işe nasıl gönül verdiğiniz.

Tevfik Bey size de teşekkür ederim.

Şimdi ilk hedefim işe yarar bir simulatör kumandası almak. Aranıyor bölümüne mesaj bıraktım ama yeterli olmayacak gibi.
Satın alabileceğim yerli bir site biliyorsanız paylaşımınız için şimdiden teşekkür ederim.

Sanırım bir çoğunun dediği sabır daha en başta tedarik sürecinde zorla öğreniyor insan :)

Sevgiler, saygılar :)

Merhabalar

Aramıza hosgeldiniz Emrah Bey. Yeni hobiniz hayırlı olsun. Madem yeni başlıyorsunuz o zaman bu konu tam size göre :)

Merhabalar

Aramiza hoş geldiniz kaynak oldukça yeterli bir forum burasi 2-3 aydır surekli takip ediyorum bu hobininde verdigi ogrenme isgudusuyle okumaktan artık zevk alıyor insan keyifli zamanlar [emoji3]

Merhabalar

Hoşgeldiniz Emrah Bey,

Keyifli forumlar. :saygilar: