merhabalar

ordeal

Yeni Uye
Herkeze merhaba
Adım.suat
Soyadım.Alp
Mesleğim.kamu çalışanı
Ispartadan katılıyorum.Herhangi bir RC modeli kullanmıyorum hiç bir tecrübemde yok fakat cok ilgimi cekiyor forum a üye olan mustafa ATABEK arkadasım tavsiyesi ile katıldım.yakın zamanda iyi öğrenip bir RC modeli kullanmak istiyorum..

merhabalar

Hoşgeldin kardeşim burdada bulduk birbirimizi :)

GT-N7100 cihazımdan gönderildi

merhabalar

Hoşgeldin Suat,

Hazır yakınında birde modelci arkadaşın varken bu hobi daha da keyifli olacaktır. :thumbup:

Şimdiden sizlere keyifli uçuşlar ve keyifli forumlar. :saygilar:

merhabalar

Hoşgeldin Suat, keyifli forumlar. Isparta!da Mehmet Özer arkadaşımız var, size yardımcı olacaktır mutlaka. :)

merhabalar

Aramıza hosgeldiniz Suat Bey :thumbup: Madem hobiye yeni başlıyorsunuz o zaman şu konuya bir göz atabilirsiniz ;)

merhabalar

Bu konularada göz atsın değilmi Mehmet abi :saygilar:

merhabalar

Teşekkür ederüm mehmet abi özer kardeşimizle.nasıl irtibata geçebilirim..

merhabalar

Aramıza hoşgeldiniz :saygilar: irtibatı kurduk biz , bir helici daha geliyor aramıza :RCKolik:

merhabalar

Suat hoşgeldin :saygilar: , hadi bakalım Isparta , Eskişehir uçuyor , İzmir ekibi de olgunlaşmaya başladı , sıra sizde... :evil:

merhabalar

Hoş geldiniz aramıza ve mehmet ile mutlaka irtibata geçin. %p :RCKolik:

merhabalar

Valla Hakan abi Kpss var diye , vakit ayıramıcam diye hala flybarlı kafayla analog servoyla uçuyorum atanırsam zaten 4 ay Helidirect,fastlad'a filan çalışıcam ;D
Isparta da ekipte şu an aktif uçtuğumuz 1 arkadaşım var o da uçakçı zaten :D Ama helisini topladık ayarladık maıden yapacaz inşallah. :RCKolik:

merhabalar

Mehmet ÖZER' Alıntı:
Valla Hakan abi Kpss var diye , vakit ayıramıcam diye hala flybarlı kafayla analog servoyla uçuyorum atanırsam zaten 4 ay Helidirect,fastlad'a filan çalışıcam ;D
Isparta da ekipte şu an aktif uçtuğumuz 1 arkadaşım var o da uçakçı zaten :D Ama helisini topladık ayarladık maıden yapacaz inşallah. :RCKolik:

Mehmet, bu senin sınav 6. ayda değil mi?

merhabalar

Levent Uygun' Alıntı:
Mehmet, bu senin sınav 6. ayda değil mi?

7.Ay da Levent Abi, 3 tane sınava gireceğim KPSS + Eğitim Bilimleri + Alan sınavı , alanı olan öğretmenlikler için artık 3 sınava giriyoruz :(

merhabalar

Mehmet ÖZER' Alıntı:
7.Ay da Levent Abi, 3 tane sınava gireceğim KPSS + Eğitim Bilimleri + Alan sınavı , alanı olan öğretmenlikler için artık 3 sınava giriyoruz :(

Bunada şükür, ne diyelim. Sen sınavı kazan, tamamı Dijital hediyen benden. ;) :saygilar: