MERHABALAR

LEVENT UYGUN

Kıdemli Uye
İlgi Alanı
Heli
Adı : LEVENT
Soyadı : UYGUN
Nereden : İSTANBUL
Mesleği : BİLGİSAYAR PROGRAMLAMA
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli/Uçak/Quadro/FPV/Araba..) : RC HELİKOPTER VE RC TEKNE MODELLERİ
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: 30 YILDIR İLGİLİYİM
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : ARKADAŞLARIMDAN
Kullandığım Model(ler) : TREX 600 FBL, TREX 700 E

Mesajlarıma bakarken fark ettim ki, nasıl atlamışsam ki özür dilerim, tanışma konusu açmamışım.
Kısaca kendimden bahsedeyim, 16 yaşımdan beri, (serbest uçuş) model uçak ile başlayan hobi macerası, üniversite sonrası, istanbul'un, Moda semtinde 1988 yılında "Ultratech Model Hobi" mağazasını açmamla, ki aslında mesele, model satıp para kazanmaktan ziyade, rahat rahat model yapabileceğim bir atölye sahibi olmaktı ve gerçekten de öyle oldu, neredeyse hiç para kazanmadım ama çok keyifli 2 sene ve güzel dostluklar edindim. Dükkan macerası bitti fakat model macerası asla bitmedi ve bitmeyecek.
Aslında Forum'daki arkadaşlardan çoğunu tanıyorum, şahsen yada gıyaben. Bu forumun hayat suyu olan, Mehmet KÜÇÜKSARI ve nezdinde bütün arkadaşlara verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ederim.
Saygılar, Sevgiler.
:saygilar: :RCKolik:

MERHABALAR

Sizi daha iyi tanımış olduk Levent Bey. :halay:

İyiki gelmişsiniz. :saygilar: :RCKolik:

MERHABALAR

Hoş geldiniz Levent Bey! Modelcilik kültürüne sahip birini daha aramızda görmekten ve sizi tanımaktan memnun olduk.

MERHABALAR

Hoşgeldin Levent abi. :saygilar:

MERHABALAR

Hoşgeldin Levent abi , kardeş forumdan seni zaten bildiğimi düşünüyordum fakat model dükkanı açıp kapattığını yeni öğrendim.30 yıldır bu işe emek verdiğini bilmek , bu kadar kıdemli bir modelci abimizin aramızda olması , forumumuz adına gurur ve mutluluk verici bir olay.Senden pek çok paylaşım bekliyoruz abi...Özellikle ben bekliyorum , scale model seven birisi olarak , senden edinebileceğim pek çok tecrübe olduğunu düşünüyorum.İyi ki aramızdasın Levent Abi.... :thumbup:

MERHABALAR

Hoşgeldin demeyeceğim zira epeydir konularda katkilarini görüyordum.Ben kaldığın yerden keyifli forumlar dileyeceğim.
Dukkan Yapikredinin orada mi idi gelip geçerken hep görürdüm.
Aslında iyi fikir dükkan adi altında atölye sahibi olmak.:)

MERHABALAR

Levent Uygun' Alıntı:
Adı : LEVENT
Soyadı : UYGUN
Nereden : İSTANBUL
Mesleği : BİLGİSAYAR PROGRAMLAMA
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli/Uçak/Quadro/FPV/Araba..) : RC HELİKOPTER VE RC TEKNE MODELLERİ
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: 30 YILDIR İLGİLİYİM

Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : ARKADAŞLARIMDAN
Kullandığım Model(ler) : TREX 600 FBL, TREX 700 E

Mesajlarıma bakarken fark ettim ki, nasıl atlamışsam ki özür dilerim, tanışma konusu açmamışım.
Kısaca kendimden bahsedeyim, 16 yaşımdan beri, (serbest uçuş) model uçak ile başlayan hobi macerası, üniversite sonrası, istanbul'un, Moda semtinde 1988 yılında "Ultratech Model Hobi" mağazasını açmamla, ki aslında mesele, model satıp para kazanmaktan ziyade, rahat rahat model yapabileceğim bir atölye sahibi olmaktı ve gerçekten de öyle oldu, neredeyse hiç para kazanmadım ama çok keyifli 2 sene ve güzel dostluklar edindim. Dükkan macerası bitti fakat model macerası asla bitmedi ve bitmeyecek.
Aslında Forum'daki arkadaşlardan çoğunu tanıyorum, şahsen yada gıyaben. Bu forumun hayat suyu olan, Mehmet KÜÇÜKSARI ve nezdinde bütün arkadaşlara verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ederim.
Saygılar, Sevgiler.
:saygilar: :RCKolik:

Hoşgeldiniz. Keyifli forumlar, kırımsız uçuşlar dilerim

MERHABALAR

Levent abi, tekrardan hoşgeldin diyelim ama zaten sen hep bu camianın içindeydin. İyi ki varsın ;)

MERHABALAR

Arkadaşlar, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, bu sıcak ortamın hiç bir zaman soğumamasını dilerim, hepimize keyifli forumlar, kırımsız uçuşlar. :saygilar: :RCKolik:

MERHABALAR

Gordugum kadari ile ben biraz gec kalmisim ama hosgeldiniz Levent bey :thumbup: Ben de diger forumdan sizi tanidigimi dusunuyordum ama modelcilik gecmisinizin bu kadar eski ve derin oldugu bu vesile ile ogrenmis oldum. Insallah hep beraber guzel ve keyifli vakit gecirmek dilegiyle :halay: