Merhabalar

Kemal İplikçioğlu

Çalışkan Uye
İlgi Alanı
Heli
Adı : kemal
Soyadı : iplikçioğlu
Nereden : afyonkarahisar
Mesleği : mimar - iç mimar
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli / Uçak / Araba..) : helikopter
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: 6 kanal
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : arkadas tavsiyesi
Kullandığım Model(ler) : goblin 700 / goblin 500 / blade 130x

Merhabalar

Öncelikle aramıza hosgeldin Kemal. Zannedersem Afyon'u Kadir kardeşimizin avatar resmindeki Goblin sahibi sizsiniz, doğru mudur ? Ayrıca yanlışım yoksa yine Kadir vesilesi ile bulusmalarda sizin uçuşunuzu seyretmiştik.

Inşallah bundan sonra sizin kendi paylasimlarinizi izlemek nasip olur :) Tekrar hosgeldiniz, keyifli forumlar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Merhabalar

Kemal bey hoşgeldiniz , sizin ve goblin team'inizin uçuşlarını merakla bekliyoruz........ :saygilar:

Merhabalar

kemal hoş geldin. bayadır gerçi tanışıyoruz ama çaktırma.

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Öncelikle aramıza hosgeldin Kemal. Zannedersem Afyon'u Kadir kardeşimizin avatar resmindeki Goblin sahibi sizsiniz, doğru mudur ? Ayrıca yanlışım yoksa yine Kadir vesilesi ile bulusmalarda sizin uçuşunuzu seyretmiştik.

Inşallah bundan sonra sizin kendi paylasimlarinizi izlemek nasip olur :) Tekrar hosgeldiniz, keyifli forumlar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hosbulduk mehmet abi, bend simdi baktım kadir'in elindeki benm goblinin'im, anlaşılan bu foruma üye olmak icin biraz gec kalmısım ama 5aydır askerdeim artık bitmek üzere o yüzdendir belki Kadir benm uçuş videomumu eklemiş tam anlayamadım biraz baktım bulamadımda. Aralıkta askerlik bitince goblin hasretimde biticek inş. Kendimi geliştirmeye devam edicem, henuz 3d ile alakam bile yok

Merhabalar

Kemal İplikçioğlu' Alıntı:
Hosbulduk mehmet abi, bend simdi baktım kadir'in elindeki benm goblinin'im, anlaşılan bu foruma üye olmak icin biraz gec kalmısım ama 5aydır askerdeim artık bitmek üzere o yüzdendir belki Kadir benm uçuş videomumu eklemiş tam anlayamadım biraz baktım bulamadımda. Aralıkta askerlik bitince goblin hasretimde biticek inş. Kendimi geliştirmeye devam edicem, henuz 3d ile alakam bile yok
Evet Kemal, Kadirin paylastigi su video size ait degil mi ??

Bu arada simdiden hayirli tezkereler :thumbup: Askerlik donusu daha guzel videolarini mutlaka bekliyoruz :thumbup:

Merhabalar

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Evet Kemal, Kadirin paylastigi su video size ait degil mi ??

Bu arada simdiden hayirli tezkereler :thumbup: Askerlik donusu daha guzel videolarini mutlaka bekliyoruz :thumbup:

Tsk ederim mehmet abi bu video bana ait ama foruma konuldugundan hberim yoktu, daha hover calismalarinda oldugum icin video koymuyordum gobline hover videosu yakismiyor

Merhabalar

Hoşgeldin Kemal abi :) 2-3 buluşmayı foruma attım, facedeki grupta da yayınlamıştım ama foruma bakan olmadı. Ben de paylaşım yapmadım bir daha. Abi inşallah askerden gelince 3d uçuşlarını da izleriz :D

Merhabalar

Kemal İplikçioğlu' Alıntı:
Tsk ederim mehmet abi bu video bana ait ama foruma konuldugundan hberim yoktu, daha hover calismalarinda oldugum icin video koymuyordum gobline hover videosu yakismiyor
Kesinlikle katilmiyorum Kemal :) Netice de biz hobi yapiyoruz, herhangi bir yarismaya katilmiyoruz ki :thumbup: Esas olan once bizim zevk almamiz sonra da bunu paylasmamiz. Nasil uctugumuz sadece kucuk bir detay ve bence hic de onemi yok ;)