Merhabalar. Ramazan SARIBAY. Ankarada ikamet ediyorum. Şu an Ar.Drone 1.0 bir quadcopterim var. Airsoft sporunda havadan destek sağlama amacı ile aldığım bir ürün. Sizlerin bilgisinden ve tecrübelerinden yararlanmayı çok isterim.
Valla Ramazan Bey, video seyrederken sanki bir savaş filmi ya da savaş oyunu izliyor gibi hissettim Bu hobi de gerçekten başlı başına büyük bir zevkmiş onu kesinlikle hissettimRamazan SARIBAY' Alıntı:Gopro çekimi. 16 Mart 2014. İyi seyirler
Türker Akgün' Alıntı:Ramazan Bey siz epey bir savaşa gidiyorsunuz, tam tehçizatlı Paintball gibi boya kapsülleri mi atıyor kullandığınız silahlar ? Sanki öyle değil gibi...
Teşekkürler bilgiler için Ramazan Bey. İzmit'te de varmış denesek mi ne yapsak.Ramazan SARIBAY' Alıntı:Hocam 6 mm çapında genelde 0.20 gr ağırlığında, BB dediğimiz plastik boncuk atıyor. Ekipmanlar kendimize ait. Silahtan daha ziyade işaretleyici diye nitelendirdiğimiz bu oyuncakların elektrikli (aeg), gazlı (gbb) ve yaylı (spring) çeşitleri var. Gerçekleriyle birebir boyutta ve ağırlıkta. Göz koruması çok önemli. Onun haricinde canınız çok yanmıyor. Her hafta düzenli olarak Ankara ve İstanbul'da oyunlar düzenleniyor. Onun haricinde İzmir, Antep, İzmit ve birkaç şehirde daha oynayan gruplar mevcut. Octocopter üstüne bu oyuncaklardan birini takarak, havadan atış desteği sağlama gibi bir projeyle uğraşan bir arkadaşımız var. Onu da dört gözle bekliyoruz
Türker Akgün' Alıntı:Teşekkürler bilgiler için Ramazan Bey. İzmit'te de varmış denesek mi ne yapsak.
Mesut AKIN' Alıntı:Türker ben varım esir aldığım arkadaşa ayakkabılarımı temizletiyordum
Nerden buldun Abi bu fotoğrafları, valla helal olsun.Mehmet Kucuksari' Alıntı:Türker'im unuttum galiba biz de bu konuda az buçuk tecrübeliyiz Hatırlarsan şirkette arkadaşlar ile 2 defa biri açık diğeri kapalı olanda savaşmıştık