Merhabalar

ramazansaribay

Yeni Uye
Merhabalar. Ramazan SARIBAY. Ankarada ikamet ediyorum. Şu an Ar.Drone 1.0 bir quadcopterim var. Airsoft sporunda havadan destek sağlama amacı ile aldığım bir ürün. Sizlerin bilgisinden ve tecrübelerinden yararlanmayı çok isterim.

Merhabalar

Selamlar Ramazan Bey, hoş geldiniz. Bende Ankara'da ikamet etmekteyim. Bu forum çok kapsamlı ve üyeleri tarafından en ince noktalarına kadar tecrübeleri paylaşılan bir yer. Hoş bende yeni üye sayılırım ama hergün online oluyorum. Sürekli trick'ler yakalıyorsunuz. Dosthane bir yer. Umarım sizde aradıklarınızı bulursunuz.

Bu arada Ankara'da airsoft yapıldığını bilmiyordum :) %p

:saygilar:

Merhabalar

Hoşbulduk Bulut Bey, her haftasonu organizasyonlarımız oluyor. RC Kolikleri de aramızda görmek isteriz :)

Merhabalar

Hosgeldiniz Ramazan Bey :thumbup: Airsoft buluşmalarından birer kesit var ise video izlemek isteriz ;) Keyifli forumlar :RCKolik:

Merhabalar

Hoşgeldiniz Ramazan Bey,

Malesef konu hakkında yardımcı olamayacağım fakat sayenizde yeni birşey daha öğrendim. :) Daha önce hiç duymamıştım Airsoft'u.

Bende Mehmet Abi gibi nasıl videolar çektiğinizi merak ettim doğrusu.

Keyifli forumlar. :saygilar:

Merhabalar

Gopro çekimi. 16 Mart 2014. İyi seyirler :)

Merhabalar

Ramazan Bey siz epey bir savaşa gidiyorsunuz, tam tehçizatlı :laugh: Paintball gibi boya kapsülleri mi atıyor kullandığınız silahlar ? Sanki öyle değil gibi...

Merhabalar

Ramazan SARIBAY' Alıntı:
Gopro çekimi. 16 Mart 2014. İyi seyirler :)
Valla Ramazan Bey, video seyrederken sanki bir savaş filmi ya da savaş oyunu izliyor gibi hissettim :thumbup: Bu hobi de gerçekten başlı başına büyük bir zevkmiş onu kesinlikle hissettim %p

Merhabalar

Türker Akgün' Alıntı:
Ramazan Bey siz epey bir savaşa gidiyorsunuz, tam tehçizatlı :laugh: Paintball gibi boya kapsülleri mi atıyor kullandığınız silahlar ? Sanki öyle değil gibi...

Hocam 6 mm çapında genelde 0.20 gr ağırlığında, BB dediğimiz plastik boncuk atıyor. Ekipmanlar kendimize ait. Silahtan daha ziyade işaretleyici diye nitelendirdiğimiz bu oyuncakların elektrikli (aeg), gazlı (gbb) ve yaylı (spring) çeşitleri var. Gerçekleriyle birebir boyutta ve ağırlıkta. Göz koruması çok önemli. Onun haricinde canınız çok yanmıyor. Her hafta düzenli olarak Ankara ve İstanbul'da oyunlar düzenleniyor. Onun haricinde İzmir, Antep, İzmit ve birkaç şehirde daha oynayan gruplar mevcut. Octocopter üstüne bu oyuncaklardan birini takarak, havadan atış desteği sağlama gibi bir projeyle uğraşan bir arkadaşımız var. Onu da dört gözle bekliyoruz :)

Merhabalar

Ramazan SARIBAY' Alıntı:
Hocam 6 mm çapında genelde 0.20 gr ağırlığında, BB dediğimiz plastik boncuk atıyor. Ekipmanlar kendimize ait. Silahtan daha ziyade işaretleyici diye nitelendirdiğimiz bu oyuncakların elektrikli (aeg), gazlı (gbb) ve yaylı (spring) çeşitleri var. Gerçekleriyle birebir boyutta ve ağırlıkta. Göz koruması çok önemli. Onun haricinde canınız çok yanmıyor. Her hafta düzenli olarak Ankara ve İstanbul'da oyunlar düzenleniyor. Onun haricinde İzmir, Antep, İzmit ve birkaç şehirde daha oynayan gruplar mevcut. Octocopter üstüne bu oyuncaklardan birini takarak, havadan atış desteği sağlama gibi bir projeyle uğraşan bir arkadaşımız var. Onu da dört gözle bekliyoruz :)
Teşekkürler bilgiler için Ramazan Bey. İzmit'te de varmış denesek mi ne yapsak. :laugh:

Merhabalar

Türker Akgün' Alıntı:
Teşekkürler bilgiler için Ramazan Bey. İzmit'te de varmış denesek mi ne yapsak. :laugh:

Türker ben varım :D :D :halay: :halay: esir aldığım arkadaşa ayakkabılarımı temizletiyordum :D

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Merhabalar

Mesut AKIN' Alıntı:
Türker ben varım :D :D :halay: :halay: esir aldığım arkadaşa ayakkabılarımı temizletiyordum :D

Bu defa esir düşene model toplatırız o zaman üstad. ;D :lollol: Gerçi ben esir düşersem modeli toplayana kadar esir alan askerlikten düşer herhalde. :lollol: :lol:

Sende de yok yok üstad. :bravo:

Bu durumda bir gün warbird buluşması yapmak şart oldu. :laugh:

Merhabalar

Türker'im unuttum galiba biz de bu konuda az buçuk tecrübeliyiz :lollol: :lol: Hatırlarsan şirkette arkadaşlar ile 2 defa biri açık diğeri kapalı olanda savaşmıştık :laugh:

Açık alan Savaşı

Kapalı alan savaşımız ;)

Merhabalar

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Türker'im unuttum galiba biz de bu konuda az buçuk tecrübeliyiz :lollol: :lol: Hatırlarsan şirkette arkadaşlar ile 2 defa biri açık diğeri kapalı olanda savaşmıştık :laugh:
Nerden buldun Abi bu fotoğrafları, valla helal olsun. :)

Merhabalar

Nezaman yapıyoruz :D havalar çok ısınmadan yapalımki koşarken terlemeyelim çok nefessiz kalmayalım ahaha :D