Merhabalar

HANİFİ

Yeni Uye
merhabalar;

Adım Hanifi,17 yaşındayım HATAY DÖRTYOLDA ikamet ediyorum. meslek lisesi elektrik elektronik öğrencisiyim uzunca bi süredir bu hobiyle uğraşıyorum 3 kanal helilerle başlayıp, şu an hk 450 modelimle hobiye devam etmekteyim bazı konularda eksiğimn olduğunu düşünüyorum. eksiklerimin giderileceğinden şüphem yok keyifli bir site : :thumbup: yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyor keyifli forumlar diliyorum :RCKolik:

Merhabalar

Hosgeldin Hanifi %p

Bu yaşta 450 gibi 6 kanal bir heliye sahip olmak büyük bir şans :) Forumda heli ve ayarları ile ilgili oldukça detaylı paylaşımlarda bulunduk. Bunlara yavaş yavaş bir bak. Anlamadığın yerlerde elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız ;)

Şimdiden keyifli forumlar :saygilar:

Merhabalar

Hoşgeldin Hanifi,

Bilebildiğimiz kadarıyla yardımcı olmaya çalışırız, ayrıca forumumuzda da epey bir faydalı bilgi bulabileceksindir.

Keyifli forumlar. :saygilar:

Merhabalar

Teşekkür ederim abilerim hoşbulduk. Mehmet abi bu yaşta 450 sahibi olmamın sebebi dayım. dayımda aynı hobiden o olmasa bu modele sahip olamazdım, emeği çoktur (teşekkür etmek istiyorum burdan kendisine ) sağolun. :RCKolik: Sitesinde çok yararlı bilgiler var emeği geçenlere de teşekkür ederim.

Merhabalar

Hanifi öncelikle foruma hoşgeldin. Ben de Hatay Dörtyoldanım. Hatta şuan dörtyoldayım. Bir ara görüşüp tanışalım.Dörtyoldan bu hobiyle uğraşan birini görmek güzel.Bu aralar kampa gidicem 2 gün kadar olmam. sen yaz ben okurum kardesim. kolay gelsin..

Merhabalar

Tahir KARAPÜR' Alıntı:
Hanifi öncelikle foruma hoşgeldin. Ben de Hatay Dörtyoldanım. Hatta şuan dörtyoldayım. Bir ara görüşüp tanışalım.Dörtyoldan bu hobiyle uğraşan birini görmek güzel.Bu aralar kampa gidicem 2 gün kadar olmam. sen yaz ben okurum kardesim. kolay gelsin..

Hoş bulduk Tahir abi. Benim içinde Dörtyoldan birilerinin bu hobiyle uğraşması çok hoş, seve seve bir gün tanışmak isterim.