merhabalar

adnan_kaptan

Tecrübeli Uye
İlgi Alanı
Heli
selamlar ,bu hobiye yeni başladım,edirne uzunköprüde ikamet etmekteyim,modelciliği çok seviyorum,dji phantom fatshark,trex 600 esp,trex 500 esp,eski göz ağrım raptor 30,şimdilik hangarımda bunlar var,merak ve yardım almadan ,phoneix similasyonla ,ve tabiki siteniz sayesinde çok şeyler öğrendim,öğrenmeyede devam ediyorum,usta oldum diyemem bu uzun bi süreç ,ama acelemde yok ,öğrenmenin keyfi başka,arkama baktığımda epey yol aldığımı görüyorum,hepinize saygılar sunuyorum,kırımsız uçuşlar diliyorum,,,

merhabalar

Adnan Bey,

Her ne kadar tanışmamız yeni olsada, 173. üyemiz olarak ilk üyelerimizden sayılırsınız %p Tekrar hosgeldiniz :) Filo olarak gayet güzel bir filo kurmuşsunuz var, allah nazardan saklasın :)

Modelcilik anlamında gelişmenizde forum olarak az da bir katkımız oldu ise ne mutlu bize ;)

merhabalar

Hoşgeldiniz Adnan Bey,

Mehmet abinin de dediği gibi forumumuzun en eski üyelerinden sayılırsınız. Hala bizimle birlikte olmanız da beni ayrıca mutlu etti. Demek ki RcKoLiK ailesi bu zaman zarfında üretkenliğinden birşey kaybetmemiş diye düşünüyorum. :)

Gerçekten güzel bir filonuz var, her daim kırımsız uçuşlar dilerim.

Ustalık kısmına gelince onun için hepimizin katedmesi gereken daha çok yol var bence. :laugh:

merhabalar

Adnan bey hoşgeldiniz. Sizede keyifli ve kırımsız uçuşlar dilerim.