Merhabalar

İlgi Alanı
Hepsi
Merhaba Arkadaşlar,

17 yaşında 12. sınıf öğrencisiyim İstanbul'da yaşıyorum.
Bu konularda daha çok yeniyim, sorduğum sorular mantıksız olursa mazur görün lütfen. :)
Burası Türkiye'deki en iyi RC forumu sanırım çünkü diğer forumlarda cevap alamadım pek, burası gerçekten çok dinamik bir forum gördüğüme göre.
Ben şimdi sizi çileden çıkaracak cahilce sorular sormaya gidiyorum şimdiden özür dilerim. :lollol:

Adınız / Soyadınız
Abdullah Kılınç
Nereden Katılıyorsunuz
İstanbul
İlgilendiğiniz Model
Uçak
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
0
Aramıza ve foruma hoş geldin @Abdullah Kılınç.

Şayet forumda yeterince vakit geçirip, verdiğimiz kaynak konuları okuyarak kendini geliştirmeye hazırsan, biz de senin her türlü soruna cevap vermeye hazırız :)
Index kısmına bak demişti bir arkadaş, bulamadım pek ama bulurum yakında, çok güzel bir forum burası.

Index kısmına bak demişti bir arkadaş, bulamadım pek ama bulurum yakında, çok güzel bir forum burası.
Her bölümün ilk sabit konusu indeks konusudur. Bu o bölümdeki kaynak konuların linkini içerir.

RC uçaklar ile ilgili ana indeks konumuzun linkini vereyim. Vakit buldukça tüm konulara bakmanı öneririm. Anlamadım yer olursa, ilgili konunun altına yeni mesaj olarak sorabilirsin. Konu tarihleri eski olsa da içerik hala günceldir :saygilar: