A Ali Yasin Yeni Uye Katılım 9 Ara 2020 Mesajlar 35 Tepkime puanı 5 Yaş 18 Konum kocaeli İlgi Alanı Uçak 9 Ara 2020 #1 ben yasin. 2 yıldır rc modellerle uğraşıyorum. forumdakı faydalı bilgiler ve sorularım için katıldım. Adınız / Soyadınız Ali Yasin Nereden Katılıyorsunuz kocaeli İlgilendiğiniz Model Uçak Var ise Modelcilik Tecrübeniz 2019 Tepkiler: Mehmet Kucuksari
ben yasin. 2 yıldır rc modellerle uğraşıyorum. forumdakı faydalı bilgiler ve sorularım için katıldım.
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,917 Tepkime puanı 43,795 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 10 Ara 2020 #2 Aramıza ve foruma hoşgeldin @Ali Yasin
Deniz Tanrıverdi RcFanatik Katılım 1 Eki 2014 Mesajlar 3,081 Tepkime puanı 5,883 Yaş 53 İlgi Alanı Uçak 10 Ara 2020 #3 Konu 'Dikkatimi çeken ve beni kızdıran şeyler!' Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Tepkiler: Serkan Demirkesen, Safak ALTINTAS ve Mehmet Kucuksari
Konu 'Dikkatimi çeken ve beni kızdıran şeyler!' Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Safak ALTINTAS Kıdemli Uye Katılım 17 Şub 2016 Mesajlar 1,801 Tepkime puanı 1,549 Yaş 39 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 10 Ara 2020 #4 Hoşgeldin Yasin kardeşim. Keyifli forumlar dilerim Hee bu arada diğer mesajlarını da okudum da, nokta virgül büyük küçük harf dikkat edersen iyi olur, hiç anlaşılmıyor yazdıkların Tepkiler: Mehmet Kucuksari ve Serkan Demirkesen
Hoşgeldin Yasin kardeşim. Keyifli forumlar dilerim Hee bu arada diğer mesajlarını da okudum da, nokta virgül büyük küçük harf dikkat edersen iyi olur, hiç anlaşılmıyor yazdıkların