Merhabalar

Alpay Acar

Yeni Uye
İlgi Alanı
Uçak
Merhabalar 4 senedir havacilik sektorundeyim ve 2 senedir de rc meraklisiyim. Internette video izleyerek merak saldik ve suan deprondan kendi model ucagimi yapmaktayim.

Adınız / Soyadınız
Alpay Acar
Nereden Katılıyorsunuz
Istanbul
İlgilendiğiniz Model
Uçak
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
Basit Drone
Rckolik ailesine hoş geldiniz :saygilar:
." kendi model ucagimi yapmaktayim." demişsiniz. İlgili bölüme konu açıp paylaşırsınız sanrırım.

Rckolik ailesine hoş geldiniz :saygilar:
." kendi model ucagimi yapmaktayim." demişsiniz. İlgili bölüme konu açıp paylaşırsınız sanrırım.
Tabiki bittiginde acmis olacagim. Suan elimde walk extra 300un modeli var ancak daha 3 boyutlu ve dolu govdeli yapmak icin calisiyorum.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Tabiki bittiginde acmis olacagim. Suan elimde walk extra 300un modeli var ancak daha 3 boyutlu ve dolu govdeli yapmak icin calisiyorum.
Elinize sağlık, güzel işcilik. :saygilar:
Extra 300 hep yapmak ve uçurmak istediğim bir model oldu. 17 senedir diğer modellerden bir türlü sıra gelmedi. Siz bitirip uçurunca gaza geliriz belki. ;)

• Beğen
Tepkiler: Alpay Acar
Elinize sağlık, güzel işcilik. :saygilar:
Extra 300 hep yapmak ve uçurmak istediğim bir model oldu. 17 senedir diğer modellerden bir türlü sıra gelmedi. Siz bitirip uçurunca gaza geliriz belki. ;)
Modeli yaptim montaj yaparken adim adim cekim yapamadim ancak konu basligi yapacagim. ?

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol