Merhabalar

Adım Soyadım Vahid Turab AKBAY, foruma başkentden katılıyorum. Lise 4 öğrensiyim yani yaşım 18 oldu olacak. Genel olarak Radio Control olan tüm modellere ilgim var ancak diğerlerine nazaran daha fazla Heli ve Quadro seviyorum. Önceleri bi hevesle aldığım V911'im vardı. Tabii sonradan bana pilotaj anlamında birşey kazandırmadığı için çok pişman olmuştum. Şu anda elimde KDS 450 6CH bir model heli var. Bu konu üzerinde zaten sizden bir çok bilgi aldım almaya da devam ediyorum. Biraz sabırlı modelcilerdenim. Çünkü daha önce kırım yaşadım :thumbup: . Forumu bundan 2-3 sene öncede biliyordum, dediğim gibi kırım yaşadığım heli için bir çok zaman ayırmıştım. Bu forum gerçekten mükemmel bir ortam, harika bir bilgi paylaşım platformu. Bu ortamı bize sundukları için başta kuruculara ve moderatörlere, forumun forum olabilmesi için burada olan tüm üyelere teşekkür ediyorum.

Hoşgeldin Vahid :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhabalar

Üslüp, kendini ifade etme ve üstelik yazım kurallarına da dikkat ederek :thumbup: Senin yaşıtlarından en az 2-3 adım öndesin Vahid :)

Başta ailen ve hocaların olmak üzere yetişmende emeği geçenlerin emeklerine sağlık %p

Aramıza canı gönülden hoşgeldin :RCKolik:

Merhabalar

Hoş geldin Vahid, keyifli forumlar.

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhabalar

Foruma böylesine güzellikle kabul ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Sayenizde bir çok şey öğrendim , aynı zamanda hocam sizlersiniz. :thumbup: :thumbup: :RCKolik: