Merhabalar

Halim

Yeni Uye
S.a merhabalar ben halim , Alanya da yaşıyorum yaşım 25 , avukat yanında adliye işleri ile uğraşıyorum , yaşadığım stresli çalışma ortamından uzaklaşmak için severek yapacağım bir hobi istiyordum sıkılmadan daha önce de kıyısından döndüğüm heli ye yeniden merak sardım bir aydır her yeri takip ederek araştırarak bilgi sahibi olmaya çalışıyorum buradaki tecrübeli arkadaşlardan abilerimizden gerekli bilgileri de okuyorum ve izinleri olursa faydalanmak aranızda olmak istiyorum . Malumunuzdur Alanya da bu işe meraklı olanlar var mıdır bilmiyorum fakat ben burada da bir eliniz bir dostunuz olarak bulunmak istiyorum . Ve İzmir e geçiyorum pazar günü orada bana heli bakabileceğim bir yer tarif edebilecek olan varsa sevinirim teşekkürler

Merhabalar

Merhaba
Ben uçakla uğraşıyorum iki tane trainer var.
Bende gazipaşadayım.

Merhabalar

Hoşgeldiniz Halim bey. Merkezi Ankara'da olan Hobby Time'ı önerebilirim. Yıllardır plastik maketle ilgili malzemelerimi oradan alırım, son dönemde model uçağımın ayarları da orada yapıldı. Kaliteli bir işletmecilik anlayışları var, gittiğinizde modellere ve fiyatlara bakarsınız, arkadaşlarımızın bildiği başka mağazalar da vardır :)

Adres: Kültür, Talatpaşa Blv No:76, 35220 Konak
Telefon: (0232) 421 0520

web:

Merhabalar

hoşbulduk Erol abi gidince bir aksilik olmaz ise uğrayacağım mutlaka :saygilar:

Merhabalar

Aramıza Hoşgeldiniz Halim Bey.

Merhabalar

Aramıza Hosgeldin Halim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Merhabalar

Hoşbulduk aranıza katılmaktan çok memnun oldum :)

Merhabalar

hoşbulduk Türker abi teşekkürler :saygilar: