Merhabalar

Nionega

Yeni Uye
Merhaba, adım necip 3 yıldır foruma üyeyim fakat daha yeni tanışma konusu açıyorum. rc arabalar ve 250lik quadlara merakim var. araba olarak hpi savage x 4.6 aracım var şimdide bir zmr250 şaseli bir quad toplucam forumda konuları araştırıp bir liste oluşturuyorum yakında parçalar için yardıma ihtiyacım olucak yardımlarınızı bekliyorum :) herkese iyi forumlar...

Merhabalar

Madem epeydir bizlerlesin o zaman sana MERHABA diyelim Necip :)

Madem Quadro toplamayı düşünüyorsun, kendi listeni konu olarak paylaşmadan önce şu konulara mutlaka göz at ;)

Merhabalar

Necip selam.
Bende de Savage XL vardı ama bu heli işi çok fena, gözüm araba faln görmüyor şuan. Onu elden çıkardım Trex 450 aldım.
Çok ta mutluyum :halay: :yuppi:

Merhabalar

Safak Altintas' Alıntı:
Necip selam.
Bende de Savage XL vardı ama bu heli işi çok fena, gözüm araba faln görmüyor şuan. Onu elden çıkardım Trex 450 aldım.
Çok ta mutluyum :halay: :yuppi:
Bende zaten en basta trex 450 alcam diye para biriktirmeye başlamıştım sonradan arabaya yöneldim. helinin masrafı, alan bulması sıkıntı olduğu için araba aldım şimdide bir quadla hava araçlarına giriş yapayım dedim. zaten walkera ladybird'um var birtane onu baya hızlı kullanıyorum buna alışmam sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Merhabalar

Aramıza Hoşgeldiniz Necip Bey.