merhabalar

sorix

Yeni Uye
Adı : Engin
Soyadı : -
Nereden : kayseri
Mesleği : reklamcı
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz : Quadro
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: Yok
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : Bir yerden duymadım googlede buldum
Kullandığım Model(ler) : pek yakında fpv 250 olacak

merhabalar formunuza yeni üye oldum tecrübem yok ama hevesim var

dip not: söylemeden geçemiycem internet üzerinde kişisel bilgilerin paylaşılmasına karşıyım heleki bu kadar dolancılığın arttığı şu günlerde özel bilgilerin verilmesini doğru bulmuyorum

merhabalar

egn dml' Alıntı:
dip not: söylemeden geçemiycem internet üzerinde kişisel bilgilerin paylaşılmasına karşıyım heleki bu kadar dolancılığın arttığı şu günlerde özel bilgilerin verilmesini doğru bulmuyorum
Sizden istediğimiz bir tek adınız soyadınız (ki hitap için zorunlu bir şey olduğunu düşünüyoruz) bir de yaşınızı hesaplamak için doğum yılınız. Bu bilgilerden çok daha fazlasını kim bilir şu ana kadar kaç yere verdiniz, bilmem farkında mısınız..

Mesela ben size cevap verirken "egn" diye mi hitap edeyim ??

merhabalar

Engin bey, hoş geldiniz aramıza. :)
Üyelik numaranız : egn dml / Uye No:5805
yani sizden önceki 5804 kişi Adı Soyadı ile hesap açmış durumda, forumda NİCK NAME kullanmıyoruz. Yaş meselesine gelince Forumda (RCKolik AİLESİ) gerekli olan sevgi, saygı ve seviyeyi koruyabilmek adına, kendimizden küçüklere "Kardeşim", büyüklere ise "Abi" diye hitab ediyoruz, ki ayrıca forumun büyük bir çoğunluğu şahsen tanışmaktadır. :saygilar: :RCKolik:

merhabalar

:RCKolik: top secret olmanın alemi yok engin soyadı bilinmeyen arkadaşımm :rolleyes: :RCKolik:

merhabalar

Hoşgeldiniz Engin Bey,

Sizinde yaptığınız gibi soyadınızı paylaşmadığınızda güvenli tarafta kalmış oluyorsunuz zaten. ;)

Keyifli forumlar. :saygilar:

merhabalar

Levent Uygun' Alıntı:
Engin bey, hoş geldiniz aramıza. :)
Üyelik numaranız : egn dml / Uye No:5805
yani sizden önceki 5804 kişi Adı Soyadı ile hesap açmış durumda, forumda NİCK NAME kullanmıyoruz. Yaş meselesine gelince Forumda (RCKolik AİLESİ) gerekli olan sevgi, saygı ve seviyeyi koruyabilmek adına, kendimizden küçüklere "Kardeşim", büyüklere ise "Abi" diye hitab ediyoruz, ki ayrıca forumun büyük bir çoğunluğu şahsen tanışmaktadır. :saygilar: :RCKolik:

merhabalar niyetim gizem yapmak değil sizinde bildiğiniz gibi internet üzerinden şahsi bilgi paylaşmak çok tehlikeli basit bir örnek veriyim burda herkezin adı soyadı yazıyor birinizin adı soyadı ile sahibindene ilan açsak ve o kişinin dronunun resmini oraya koysak telefon olarak benim telefonumu versek atıyorum 1500 tl lik bir sete 750 tl diye fiyat yazsak altınada şöyle bir not düşsek nakite sıkıştım acil satılık gündüzleri işte olduğum için telefonlarınıza cevap vermiyorum sadece msj yoluyla iletişime geçiniz bu işe yeni başlayan fiyatı uygun gören 1 - 2 arkadaşımız dronu kaçırmamak için kaparo gönderse ve bu adamda parayı alıp ortadan kaybolsa millet onumu bilcek yoksa adı soyadı kullanılan vatandaşımı bilecek biz hep böyle yapıyoruz şimdiye kadar bir şey olmadı mantığıyla iş yapmak bana yanlış geliyor biraz dikkatli olmak gerekli siz ne kadar iyi niyetli olursanız olun kötü niyetli insanların olduğuda bir gerçek

bu arada bu anlattığım kurgu değildir yaşanmış bir olaydır

merhabalar

egn dml' Alıntı:
merhabalar niyetim gizem yapmak değil sizinde bildiğiniz gibi internet üzerinden şahsi bilgi paylaşmak çok tehlikeli basit bir örnek veriyim burda herkezin adı soyadı yazıyor birinizin adı soyadı ile sahibindene ilan açsak ve o kişinin dronunun resmini oraya koysak telefon olarak benim telefonumu versek atıyorum 1500 tl lik bir sete 750 tl diye fiyat yazsak altınada şöyle bir not düşsek nakite sıkıştım acil satılık gündüzleri işte olduğum için telefonlarınıza cevap vermiyorum sadece msj yoluyla iletişime geçiniz bu işe yeni başlayan fiyatı uygun gören 1 - 2 arkadaşımız dronu kaçırmamak için kaparo gönderse ve bu adamda parayı alıp ortadan kaybolsa millet onumu bilcek yoksa adı soyadı kullanılan vatandaşımı bilecek biz hep böyle yapıyoruz şimdiye kadar bir şey olmadı mantığıyla iş yapmak bana yanlış geliyor biraz dikkatli olmak gerekli siz ne kadar iyi niyetli olursanız olun kötü niyetli insanların olduğuda bir gerçek

Sahibinden.com üyelik açarkem cep telefon numarasını zorunlu tutuyor ve SMS ile teyit istiyor. Dolayısıyla forumdaki kişinin cep telefonunu bilse dahi SMS ile teyit alamadığı için o telefon numarasını kullanamayacaktır. Kendi numarasını da yazarsa o numaraya ait kişi sorumlu olacaktır. Bence bahsettiğiniz kadar sakıncalı bir durum yok. :)

merhabalar

egn dml' Alıntı:
merhabalar, niyetim gizem yapmak değil, sizinde bildiğiniz gibi internet üzerinden şahsi bilgi paylaşmak çok tehlikeli, basit bir örnek veriyim, burada herkesin adı soyadı yazıyor, birinizin adı soyadı ile sahibinden'e ilan açsak ve o kişinin dronu nun resmini oraya koysak, telefon olarak benim telefonumu versek, atıyorum 1500 tl lik bir sete 750 tl diye fiyat yazsak, altına da şöyle bir not düşsek; nakite sıkıştım acil satılık, gündüzleri işte olduğum için telefonlarınıza cevap vermiyorum, sadece msj yoluyla iletişime geçiniz, bu işe yeni başlayan fiyatı uygun gören 1 - 2 arkadaşımız dronu kaçırmamak için kaparo gönderse ve bu adamda parayı alıp ortadan kaybolsa, millet onumu bilecek yoksa adı soyadı kullanılan vatandaşımı bilecek biz hep böyle yapıyoruz şimdiye kadar bir şey olmadı mantığıyla iş yapmak bana yanlış geliyor biraz dikkatli olmak gerekli siz ne kadar iyi niyetli olursanız olun kötü niyetli insanların olduğu da bir gerçek

Valla kardeşim, bunun adı nitelikli (planlı) dolandırıcılık oluyor. Olayda bahsettiğiniz şahısların "kapora" gönderdikleri banka hesap numarası kime ait ise, o vatandaşın canı çok fena yanar, bilginiz olsun. Bu işler öyle kolay değil.
Ne ise. keyifli forumlar diyelim.

merhabalar

Levent Uygun' Alıntı:
Valla kardeşim, bunun adı nitelikli (planlı) dolandırıcılık oluyor. Olayda bahsettiğiniz şahısların "kapora" gönderdikleri banka hesap numarası kime ait ise, o vatandaşın canı çok fena yanar, bilginiz olsun. Bu işler öyle kolay değil.
Ne ise. keyifli forumlar diyelim.

Benim başımdan daha önce böyle bir dolandırıcılık geçti adamın adı adresi telefonu tc numarası yazışmaları havale dekontu herşeyi elimde vardı savcılığa verdim dava aylar sürdü ürünüde alamadım paramıda en son gelen tebligatta karşıdaki kişinin beni dolandırdığını ama parayı kendi isteğimle gönderdiğim için beni haksız buldular tebligat gelince baya gülmüştüm :laugh: neyse konu fazla uzamasın ben üzerime düşen uyarıyı yaptım.

Herkese iyi forumlar dilerim.